Nagyszerű zónaedzés a Dózsa-iskolában

 
A tatabányai Dózsa-iskola sportcsarnoka szinte dugig megtelt Péntek Enikő zónaedzésére. Sokan jöttek Komáromból Tatáról és környékéről is, de még a fővárosból és a környező nagy városokból is.. (2014.11.17.)

A tatabányai Dózsa-iskola sportcsarnoka szinte dugig megtelt Péntek Enikő zónaedzésére. Sokan jöttek Tatáról és környékéről is. (2014.11.17.)

 


A tatabányai bemutató előtt egy nappal Székesfehérváron szerepelt Enikő, ide hű rajongói, Detti és Hajni is követték városukból.

– Ez a két város között nem távolság, szinte természetes volt, hogy ma itt leszünk és zónázunk egyet, mert ezt soha nem lehet kihagyni – mondta a két hölgy, akikhez Veszprémből csatlakozott Marcsi és kislánya, Enikő.

Ne maradjunk le a kilométerekről, hiszen Mosonmagyaróvárról is érkezett egy házaspár, Laskovics Anita és férje, Tibor a kisfiukkal.

– Ma volt egy szabadnapom, itt a helyem Anitával együtt – mondta Tibor, aki szorgalmasan végigdolgozta az intenzív edzést.  – Ez a nap kivételes, szerencsére be tudtuk iktatni a hétvégi programunkba, iszonyú jó érzéssel tölt el bennünket, feleségemet és engem is a testmozgás – áradozott Tibor a zónaedzésről.

 


Körbenézve a résztvevőkön elámító volt a látvány. Tinik, fiatalok, középkorúak mellett négy-öt fiatalember is megmérettette magát, örömmel, önfeledten, töretlen lendülettel tornáztak a pécsi DJ. Kou által szolgáltatott zenére. A hasizom-gyakorlatoknál előkerültek a matracok, voltak, akiken kifogtak az erőteljes gyakorlatok, de pár perc múlva ismét felvették a ritmust a saját derékmasszírozás, mély levegővételek után – így a nóta meg a torna is ment tovább.

– Közgazdászként végeztem a ma Edutus nevet viselő főiskolán, majd jött három év Liverpoolban, ott szereztem az edzői diplomát. Örülök, hogy azzal foglalkozhatok, ami nemcsak nekem jó, hanem másoknak is, látom a gyönyörű izmokat, a lapos hasakat, formás popsikat – nyilatkozott Enikő, akit minden fellépésére elkísér a férje és két meseszép kisgyereke, az első osztályos Kende és óvodás Kamilla.

Miért is jó Enikő programja, mi a népszerűség titka? Először is az oldott, jó hangulattól, azután a kemény, rendszeres edzés eredményeképpen a ragyogó külsőtől, hiszen voltak, akik már kívülről tudták, hogy melyik gyakorlatcsoport következik, és az edzés minden pillanatát élvezték.

A zónaedzés végén minden résztvevő elfogyaszthatott egy mogyoró ízű fehérjeturmixot. Ezen az esős délelőttön senki sem bánta meg, hogy eljött a Dózsa-iskola sportcsarnokába egy nagyszerű sportos kikapcsolódásra.

                                                                                                                                          Pécsváradi Andrea

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió