Megmozgatta a dorogi hölgyeket

 
Nőknek szóló programok, edzések és forróság várta az elmúlt hétvégén a Nipl Stefánia Uszodában a strandolókat. A Dorog Város Egyesített Sportintézményének nagysikerű rendezvényén megmozgatta a hölgyeket hazánk egyik népszerű edzője, Péntek Enikő is. (2015.07.27.)

Péntek Enikő elmondta, hogy a zónaedzésben az a jó, hogy mindenki a saját erejéhez, állóképességéhez igazíthatja az intenzitást. Az örömélmény mellett, aki beletette a maximumot a tornába, nagyon kemény, igazi kihívást jelentő kardió-erősítő edzést kaphatott. Enikő edzést még nem tartott a bányászvárosban, de a nagyszülei dorogiak, ezért gyermekkorában nyaranta heteket töltött náluk.

Enikő Tatabányán született, itt végezte iskoláit, itt szerezte közgazdász diplomáját, a ma már Edutus Főiskolának nevezett oktatási intézményben. A fitness diplomáját Liverpoolban vehette át.

– A zónaedzésekkel formás izomzatot lehet elérni – emelte ki Enikő. – Ekkor izmaink az energia nagy részét elégetik. Azaz nincs szükség koplalásra. Erről a zónázásról már sokakat meggyőztem. Az elmúlt három évben több tízezerre tehető a számuk.

Ennek ékes bizonyítéka, hogy hétvégenként sorra tartja látványos edzéseit Győrben, Székesfehérváron, vagy éppen Pécsett.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió