Kisbér: átadták a Vágta Fitness centrumot

 
Ünnepélyesen átadták a Vállalkozók Sportegyesülete által működtetett Vágta Fitness centrumot Kisbéren. Sinkovicz Zoltán polgármester, az épületet hasznosító önkormányzat nevében köszöntötte a vendégeket, majd részletes tájékoztatást adott a Lovarda és épületegyüttesei hasznosításba vételétől a jelenlegi átadásig történtekről. (2016.06.18)

Vágta Fitness Centrum Kisbér

Elmondta, hogy az egyesülettel és annak vezetőjével Dr. Tamtom Péterrel egy korrekt kapcsolatot sikerült kialakítani, s biztosította őket arról, ha a szerződés feltételei teljesülnek, akkor hosszú távon számíthatnak a város támogatására, hiszen ez a beruházás csak így térülhet meg, majd sok sikert kívánt a működtetéshez.

 

Dr. Tamtom Péter is köszöntötte a vendégeket, aki beszédében elmondta, hogy fél évvel ezelőtt még nem is gondolkodott azon, hogy fitness termet hozzon létre, csak miután olvasta az önkormányzat pályázatát, akkor fogant a gondolat, hogy a városi sport fejlesztését milyen jól segítené egy ilyen centrum létrehozása. Kitért arra is, hogy jelenleg az egyesületnek már öt szakosztálya van, akiknek a munkáját nagymértékben fogja segíteni ez a vállalkozás.

 

Utolsó felszólalóként Stark Tibor, kétszeres olimpiai 8. helyezett és 1997-ben felnőtt Európa bajnok súlyemelő tartott pohárköszöntőt, aki gratulált az egyesületnek és vezetőjének és sok sikert kívánt nekik.

 

A beszédek után Dr. Vida Dóra, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Sinkovicz Zoltán polgármester és Dr. Tamtom Péter ünnepélyesen átvágták a szalagot, majd Dr. Tamtom Péter vendégül látta a megjelenteket.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió