Túrázók, erdőjárók figyelmébe!

 
A Vérteserdő Zrt. közleményt adott ki az erdő- és vadgazdálkodási tevékenységgel érintett helyekkel, időpontokkal. (2021.01.13.)

 

Túrázók figyelmébe!

A társaság kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minél kisebb mértékben zavarja a kirándulók, túrázók által kedvelt útvonalakat, a szabadon látogatható erdei közjóléti létesítmények megközelíthetőségét, rendezettségét. Néhány esetben azonban az útvonalak keresztezése elkerülhetetlen. Például a fakitermelések végrehajtása során a turistautakat csak a legszükségesebb mértékben és időtartamra veszik igénybe.


A folyamatos munkavégzés során figyelemfelhívó táblákat, jelzéseket helyeznek ki el az érintett szakaszon, illetve a napi munkavégzéseket is úgy próbálják ütemezni, hogy a közjóléti nyomvonalak a nap végén biztonságosan használhatók legyenek. Különösen igaz ez a hétvégét megelőző munkavégzésre, hiszen a hétvégén több kirándulóra számítanak.


Az erdőjárók kényelme érdekében a Vérteserdő Zrt. a saját honlapján erre a célra létrehozott menüponttal és tartalommal is időben tájékoztatja majd a látogatókat az egyes területeken zajló tevékenységekről, az azokkal összefüggő esetleges látogatási korlátozásokról. A térképes tartalom folyamatosan frissül!

 

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió