Természetjárás: Mintatanítás az erdőben

 
 Megrendezték a 2. TOCS-túrát a Gerecsében. A Természet Oszlopcsarnoka Program keretében Tatabányán a TSC természetbarát szakosztálya Deákné Csom Andrea vezetésével bonyolította le a 2.TOCS-túrát a Gerecsében.(2009.03.29.)
A Természet Oszlopcsarnoka Program keretében Tatabányán a TSC természetbarát szakosztálya Deákné Csom Andrea vezetésével bonyolította le a 2.TOCS-túrát a Gerecsében.
Ezúttal az Árpád -házi Szent Margit általános iskola 25 elsős és másodikos tanulója és 11 szülő vett részt a 8 km-es túrán.
Az időjárás megkegyelmezett a résztvevőknek, hiszen megúszták a nagyobb elázást. A Turulnál rendkívül ötletes szituációs játékokat talált ki a szakosztályvezető tanító néni. Minden gyerek egy-egy erdei állat szerepét vállalta és három- fordulós játékban nagyon jól elszórakozott, játszott egymással hosszú ideig.
A játékok után két csoportra vált a nagy csapat. 15-en a János forrásnál végeztek nagyszerű takarító munkát, de nagy bánatukra az elapadt forrás nem indult be.21-en a Turul lépcsőit választották és számolták lelkesen a közel 3oo lépcsőt.
A résztvevők jó hangulatban váltak el és már készülnek a következő várgesztesi TOCS-túrára.
 
Horváth Zoltán túravezető
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió