Teremkerékpár vb: Ötödikek a bajiak

 
A Stuttgartban megrendezett művészi-teremkerékpározó felnőtt világbajnokságon Baj KSE női négyese az előkelő ötödik helyen végzett. (2010.12.01.)  

A Stuttgartban megrendezett művészi-teremkerékpározó felnőtt világbajnokságon Baj KSE női négyese az előkelő ötödik helyen végzett. (2010.12.01.)  

Huszonkét nemzet teremkerékpárosa küzdött a helyezésekért, a magyar válogatott zömét a bajiak alkották. Nagy Györgyi szövetségi kapitány (ő a megyei teremkerékpár-szövetség elnöke)  méltán volt elégedett. A baji női négyes Szakály Kinga, Buzer Nikolett, Balogh Vivien és Gregor Fanni összetételben nagyon szép gyakorlatot bemutatva az 5. helyen végzett a roppant erős mezőnyben. .

   Nagy Györgyi kiemelte, hogy ez a négyes most új felállásban szerepelt, miután Megyesi Dóra kivált a kvartettből, és helyére a nagyon fiatal Gregor Fanni került. Megyesi Dóra más nagy sikerrel büszkélkedhet. Személyében először pontozott magyar zsűritag világversenyen. Helytállt a Buzer Nikolett, Szakály Kinga  duó is, ők a 9. helyet szerezték meg. A vb-újonc Gregor Fanni Balogh Vivien páros a 11. helyen végzett. Schön Martin, a Bokodi Teremkerékpár Klub (BOTEK) versenyzője a 15. helyen végzett. Kerékpárlabdában a baji Szitás Tamás, Grósz József kettős 13. lett.

P. S.
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió