Üdülhetnek a teniszt kedvelő gyerekek

 
Idén is 60 fő kisiskolás jelentkezhet a zánkai egyhetes tenisz táborba, melynek részvételi díja 2.000 Ft/fő/hét, amennyiben a tanulóval közös háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelme nem haladja meg a 2014. évi minimálbér összegét. (2015.02.03.)

Azoknak a tanulóknak, akiknek eléri, azoknak 10.000 Ft a heti részvételi díj, úgyhogy mindenképpen megéri eljönni. Ahogy az eddigi években már megszokott, esténként fantasztikus programok, koncertek, színházi előadások, napközben pedig sportos programok várják a táborlakókat. Az Erzsébet Program napi hatszori étkezést, szállást és strandolási lehetőséget biztosít.

 

A teniszfoglalkozásokat Szávay Ági és Sebestyén Kata szakmai vezetők tartják. A tábor június 28 (vasárnaptól) július 3 (péntekig) tart. Az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania. Jelentkezés 5 fős csoportokban, akikkel 1 fő kísérő jöhet. Amennyiben egy iskolából 10 fő is jönne, abban az esetben 2 fő kísérőt kell biztosítani.

 

A kísérők 2.000 Ft-os összegért vehetnek részt a táboron és a tábor végén az Erzsébet-programtól 10.000 Ft jutalmat kapnak Erzsébet-utalványban. A pályázati kiírás megtekinthető az alábbi linken: http://erzsebetprogram.hu/palyazatok2015/pdf/tenisztabor_mtsz_2015.pdf Jelentkezni 2014. március 20-ig és/vagy a 60 fős keret betöltéséig lehet!

 

További információ: Sebestyén Katalinnál - sebkata@t-online.hu

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió