A Magyar Tenisz Napja

 
Február 7-én, a Magyar Tenisz Napján mindenki kipróbálhatja a teniszt és Martina Hingis-szel is találkozhatnak Kapros Anikó, a február 7-i Magyar Tenisz Napjának házigazdája beszélt a közelgő eseményről. (2015.02.01.)

– Tavaly több mint 500 gyermek vett részt a rendezvényen, ahol Szeles Mónikával is ütögethettek a gyerekek. Idén is sikerült egy nagy sztárt elcsábítani, Martina Hingis látogat hozzánk február 7-én, akinek a játékstílusa nagyon tetszett nekem. Remélem, hogy idén is sok gyerek kilátogat majd az eseményre, ahol olyanok is kipróbálhatják a teniszt, akik még sosem tették meg ezt.

 

Február 7-én a belépés ingyenes a Magyar Tenisz Napjára és az egész napos programra, melynek része a délután 4 órakor kezdődő magyar tenisz találkozó is.

 

A Magyar Tenisz Napjának programja: 13.00-18.00 Tenisz sziget: játékos feladatok és versenyek gyerekeknek folyamatosan 13:00-14:00 Play & Stay műhelybemutatók 14.00-15.30 Mini-tenisz Martina Hingis-szel és volt Fed Kupa játékosokkal 15.00 Bemutatkoznak Speciális Olimpia teniszezői és a kerekesszékes teniszezők 15:30 MTSZ elnöki köszöntő, díjátadók 15.30-16.30 Martina Hingis autogram osztás és interjú készítés

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió