Varga Dénes bronzérmes tekében

 
20. alkalommal rendezte meg hagyományos nyílt országos amatőr tekebajnokságát a Tatai Edzőtábor Teke Klub (TETK). Az eseményre 26 csapat nevezett, a nagy érdeklődés miatt négy csapat indulását már nem is tudták elfogadni a szervezők. (2012.11.30.)

20. alkalommal rendezte meg hagyományos nyílt országos amatőr tekebajnokságát a Tatai Edzőtábor Teke Klub (TETK). Az eseményre 26 csapat nevezett, a nagy érdeklődés miatt négy csapat indulását már nem is tudták elfogadni a szervezők. (2012.11.30.)

 


 Ajka, Paks, Százhalombatta, Szekszárd, Pétfürdő, Veszprém, Budapest,           Pápa, Hánta, Dorog, Nyergesújfalu, Esztergom, Oroszlány, és Tata vegyes gárdái (egy csapatban két férfi és egy hölgy szerepelt) küzdöttek a helyezésekért a reggeltő estig tartó versenyen, amelyen meglepően jó eredmények születtek.

– Már húsz éve, alakulásunktól kezdve megrendezzük évente ezt a versenyt, amelyet nagyon szeretnek országszerte, hiszen a Tatai Edzőtábor ad otthont az eseménynek, és annak nagy a varázsa – mondta Palotai Tibor, a TETK elnöke, aki maga is versenyez rendszeresen. – A mostani viadalunk a legszínvonalasabb, hiszen roppant erős csapatok neveztek a kupára. Mi három együttessel veszünk részt a viadalon.

Varga Dénes nagy foci- és kézilabda drukker, de a teke is a kedvencei közé tartozik. Amikor ideje van, jön az edzőtábor tekecsarnokába, nem véletlen, hogy jó eredményekkel rendelkezik. Feleségével, Kiss Erzsébettel együtt most még a bírói szerepet is elvállalták a verseny mellett.

– Valóban nagyon erős mezőny jött össze, már a dobogóra kerülés is szép lenne, de egyéniben is nehéz lesz odakerülni a nyolc közé – hangsúlyozta Varga Dénes, aki aztán parádésan szerepelt.

Egyéniben a férfiak között Varga Dénes a 3. helyen végzett, mindössze 5 fával elmaradva az aranyérmestől. Palotai Tibor is kitett magáért, ő az előkelő 10. helyen szerezte meg a 72 induló között. A hölgyeknél a tataiak közül Hermann Éva vitézkedett, a 9. lett, míg Vitályos T. Kata a11., Tóth Vilmosné a 12., Primász Rezsőné a 14., Kiss Erzsébet pedig a 17. helyen végzett.

A csapatversenyben a Tatai Edzőtábor Teke Klub I. együttese (Vitályosné T. Kata, Hermann Éva, Varga Dénes, Palotai Tibor) bronzérmes lett. A tataiak második és 3. számú gárdája a középmezőnyben végzett. A TETK II. névsora: Primász Rezsőné, Horváth Ilona, Takács Ferenc, Benke Gábor. A tataiak 3. számú csapata: Kiss Erzsébet, Tóth Vilmosné, Horváth Béla, Primász Rezső.

Péntek Sándor
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió