Teke: Győztek a tatabányai lányok

 
A Teke Szuperliga, női, 5. fordulójában szépen szerepeltek a tatabányaiak: BKV Előre SC–Tatabányai SC 3:5. (2020.10.11.)

Teke Szuperliga, női, 5. forduló

 

BKV Előre SC–Tatabányai SC 3:5 (3065:3149)

 

Az elmúlt fordulókban kétszer is peches – 5:3-as – vereséget szenvedett a Tatabánya. Ez a legkisebb különbségű, „egészszámú” győzelem, amit az egyik csapat a másikkal szemben elérhet. A hétvégi játéknapon valamit visszaadott a sors a kék-fehéreknek, a TSC a patinás fővárosi közlekedési klubot saját otthonában „gázolta el”.

 

Az első sorban Balla Ildikó 550 fát ütve szerzett pontot, miközben Lovász Krisztina – ezen a nagyon nehezen uralható pályán – parádés, 581 fát teljesített. A trió harmadik tagja, Csorba Csilla 520 bábut döntött le. Ekkor 2:1-re és majd’ 70 fa előnnyel vezettek a vendégek, ami kifejezetten jó előjelnek számított a folytatásra.

 

A második sorban Frank Klaudia 482 fát dobva szerzett pontot, miközben Rohrbacherné 531 bábut ütött, Németh Kinga pedig 485-öt. Így pedig a „fatöbbletért” – 84 bábuval ütöttek többet a vendégek – járó két pontot a TSC zsebelte be, és megszerezte idei harmadik győzelmét.

 

Az ifjúságiak már nem jártak ilyen jól. Eredmény: BKV Előre–TSC 4:0 (1035:966). Istenes Hanna 515 bábut döntött le, míg Pintér Dominika 451 fát ütött, de egyikük sem szerzett most pontot.

 

TSC győzelem Budapesten

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió