Állatorvos-Agrár sportos találkozó Tatán

 
Tatát egyre több szervezet, társaság találja meg, hogy a vizek városában ünnepeljen egy-egy alkalmat, vagy éppen nagy találkozót rendezzen. Ez pedig idegenforgalmi szempontból nem mellékes. (2014.09.12.)

Tatát egyre több szervezet, társaság találja meg, hogy a vizek városában ünnepeljen egy-egy alkalmat, vagy éppen nagy találkozót rendezzen. Ez pedig idegenforgalmi szempontból nem mellékes. (2014.09.12.)

 


 

Már májusban jelezték, hogy hagyományteremtő találkozót szerveznek a Tatai Edzőtáborban 1. Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvége elnevezéssel. Az esemény szeptember 20-án lesz reggel 9-től este tízig az esemény, amely egyedülálló az országban. A rendezés mellé sok ismert személy csatlakozott. Többek között dr. Sótonyi Péter, SZIE Állatorvos-tudományi kar dékánja, dr. Gombos Zoltán a Vidékfejlesztési Minisztérium főosztályvezetője, a tatai illetőségű dr. Bándy Pál, a sport és családi nap kiötlője, főszervező, no meg a „nagyágyú”, dr. Hargitay András állatorvos, egykori világ- és Európa-bajnok úszónk. Ő a rendezvény nagykövete.  Michl József, Tata polgármestere, az esemény védnöke lesz.

– A cél, hogy az agráriumban együtt, egymást segítve dolgozó szakemberek magánemberként is ismerjék meg egymást, családjaikkal szerezzenek közös élményeket. Lehetőség lesz sportolni, Tata, az Angolpark és az edzőtábor kiváló adottságait kihasználva aktívan pihenni – emelte ki Bándy Pál, aki annak idején, egy évfolyamon végzett az állatorvos-tudományi karon Hargitay Andrással.

 Michl József örül, hogy Tatát választották a rendezvény helyszínéül. Ezzel tovább gyarapodhat a vizek városának imázsa, akik itt lesznek a sport és családi napon, azok máskor is visszatérnek majd Tatára.

 Az eseményen tovább erősödhetnek a szakmai és a családi kapcsolatok. Futás, kispályás labdarúgás, fogathajtás, sárkányhajó (ez az egy versenyszám az Öreg-tavon lesz) és tenisz az öt sportág, amelyben vetélkedhetnek a résztvevők. Lesznek családi, kísérő programok is. Így többek között kiadós városnézés Dottó kisvonattal, sétahajózás, autó bemutató, teke, uszodai lehetőség és természetesen szurkolás a hozzátartozóknak és a barátoknak.

Az Angolpark megújult szabadtéri színpadján lesz a megnyitó, majd ugyanott, este az ünnepélyes eredményhirdetés is.

 
 Betét

Fővédnök, védnökök

 A rendezvény fővédnöke: dr. Sótonyi Péter dékán, SZIE Állatorvos-tudományi kar. Védnökei: dr. Kardeván Endre államtitkár, országos főállatorvos, dr. Magyar Zoltán a MOB alelnöke és Michl József, Tata polgármestere.

Péntek Sándor

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió