P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S 2010

 
A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet  SPORT: Iskolai tömeg- és szabadidősport feladatok ellátáshoz szükséges eszközbeszerzések témákban a következő  feltételekkel. (2010.03.31.)
A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet  SPORT: Iskolai tömeg- és szabadidősport feladatok ellátáshoz szükséges eszközbeszerzések témákban a következő  feltételekkel. (2010.03.31.)
 
Pályázati keretösszeg: 3 millió Ft, a támogatás mértéke támogatási célonként változó.
(Maximum 100.000 Ft/pályázat)
 
A támogatás formája: vissza nem térítendő
 
Pályázók köre:   3000 fő alatti lélekszámú települési önkormányzatok – a fenntartásukban működő oktatási intézmények számára sporteszközök beszerzésére
 
Pályázati kategória: iskolai tömeg- és szabadidősport feladatok ellátásához, a sportolás népszerűsítéséhez (pl. bemutató eszközök) szükséges sporteszközök, felszerelések beszerzése
 
A pályázat időtartama
2010. április 1. – augusztus 31.
 
Pályázatok benyújtása:
A pályázatot két példányban (!), lefűzve kell benyújtani zárt borítékban „Megyei – SPORT - pályázat” jeligével – a felhíváshoz mellékelt pályázati adatlap és a pályázat kötelező mellékleteinek becsatolásával a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat címére (H-2800, Tatabánya, Fő tér 4.).
 
A pályázatok benyújtási határideje:
2010. április 16. (péntek) 12,00 órai beérkezéssel
 
Pályázatok elbírálása:
A pályázatok támogatásáról a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés Művelődési, Oktatási és Sport Bizottsága dönt a 2010. április havi rendes ülésén. A döntéshozót indoklási kötelezettség nem terheli.
A pályázat eredménye a www.kemoh.hu weboldalon ill. írásbeli kiértesítéssel kerül kihirdetésre. A nyertes pályázókkal a Megyei Önkormányzat szerződést köt.
 
A pályázatokat hiánytalanul, a pályázati felhívásban és mellékleteiben meghatározott tartalommal és formában kell benyújtani.
 
 A támogatott pályázatok esetében a támogatási szerződést a döntési értesítő kézhezvételétől számított 30 napon belül meg kell kötni, ennek lejártát követően (amennyiben a támogatott hibájából hiúsul meg) a támogatási döntés hatályát veszti. Vis major esetekben egyedi döntést hoz az illetékes bizottság.
Amennyiben a döntéshozó a kért támogatásnál kevesebb támogatást ítél meg, a pályázónak a döntés kézhez vétele után 30 napon belül lehetősége van a fejlesztés szakmai tartalmának és a vállalt kötelezettségének csökkentését kérni, a pályázati anyag megfelelő – átdolgozott – részeinek benyújtásával. Amennyiben a pályázó a szakmai tartalom csökkentésének lehetőségével nem él, abban az esetben az eredeti pályázat szakmai tartalmát és kötelezettségeit kell megvalósítani.
 
 
Támogatás utalása:
Fő szabályként a megítélt támogatás összegét a pályázati elszámolás elfogadása után.
 
Támogatásról történő elszámolás:
A program megvalósulását követően vagy a támogatási szerződés aláírását követő (már megvalósult program esetén) 30 napon belül a támogatási szerződés 1. sz. mellékletét képező elszámolási lapon, csatolva a részletes szakmai beszámolót és a hitelesített számlamásolatokat, melyen beazonosíthatóan szerepel a pályázati cél és a költségtételek (a hitelesítés formája: „az eredetivel mindenben megegyező hiteles másolat” – aláírás, pecsét), valamint az ezen bizonylatokhoz kapcsolódó pénztár, illetve bankkivonatok, valamint a kapcsolódó megrendelők és szerződések másolatát.
Az elszámolást a Megyei Önkormányzat címére (H-2800 Tatabánya, Fő tér 4.) „Pályázati elszámolás - Sporttámogatás” megjelöléssel 2 példányban kérjük beküldeni.
 
Jelen pályázati felhívás, a pályázati adatlap, a pályázat kötelező mellékleteinek jegyzéke díjmentesen átvehetők a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat portáján (munkanapokon 8-16.00 óra között). 
 
A pályázatokkal kapcsolatosan érdeklődni lehet az illetékes szakreferenstől:
Csicsó Erika: (Tel: 34/517-274, 06-30/9679-075, csicso.erika@kemoh.hu)
 
Tatabánya, 2010. március 18.
 
A pályázat kötelező mellékleteinek jegyzéke
 
 
1.        sz. melléklet: alapító okirat, alapszabály, másolata,
 

2.        sz. melléklet: a projekt részletezett költségvetése (külső kivitelező, készítő esetén árajánlattal alátámasztott)

KEMÖH FELHÍVÁS-2010

PÁLYÁZATI ADATLAP-2010

ELSZÁMOLÁSI LAP-2010

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió