Együtt a katonai sportért

 
Megújította kétéves együttműködési megállapodását a MH 25. Klapka György Lövészdandár képviseletében, Horváth Gábor dandártábornok, az alakulat parancsnoka a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület Mészáros Károly elnök egyetértésével. (2015.02.07.)

A konvenció lehetővé teszi, hogy a TTT-HSE – amely a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetségének égisze alatt működik – a dandár létesítményeit szabad kapacitásának terhére, térítés ellenében igénybe vegye, bizonyos szabályozott keretek között. Az így használható sportobjektumok fellendítik a sportszakmai tevékenységet és lehetőséget biztosítanak arra, hogy a szövetség folyamatosan segítse és támogassa a katonák egészséges életmódját, fizikai erőnlétük megtartását.

Az egyesület néhány szakosztályának vezetője illetve azok tagjai között is van katona, akik szép eredményeket érnek el az országos és regionális szintű versenyeken. Ez az együttműködés többek között lehetőséget teremt a sportlövészet működtetésére is, melynek köszönhetően Tatán – egyedül az országban – a helyőrségi lőtéren lehetőség van nagytávolságú sportlövő versenyek megrendezésére.    Pécsváradi

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió