20. Kihívás Napja Tatán

 
Budapesten a Sportok Házában 20 éves születés napját ünnepelte a Kihívás Napja. A Magyar Szabadidősport Szövetség által szervezett sportnapnak az a célja, hogy eldőljön melyik lesz Magyarország legsportosabb települése? (2010.05.13.)
Budapesten a Sportok Házában 20 éves születés napját ünnepelte a Kihívás Napja!
A Magyar Szabadidősport Szövetség által szervezett sportnapnak az a célja, hogy eldőljön melyik lesz Magyarország legsportosabb települése? (2010.05.13.)
 
Május 19-én mozogjon, játsszon települése sikeréért és saját egészségéért a Kihívás Napján!
A részvétel örömén túl, sok-sok értékes nyereményt is kisorsolnak a települések és a játékban résztvevők között. Mondjon mindenki igent a sportra, fogadja el a kihívást, mozogjon akár több alkalommal is ezen a napon minimum 15 percet!
 
Tatán a Polgármesteri Hivatal és a Fiatal Utazók Klubja koordinálja a Kihívás Napját.
A verseny központja a THAC pálya lesz reggel 8.00 óra és délután 17.00 óra között. A többi helyszín a tervek szerint az Öreg-tó és a Cseke-tó valamint óvodák és iskolák.
 
Nevezési lapok a Polgármesteri Hivatal portáján valamint a THAC pályán szerezhetők be. A kitöltött lapokat délután 17.00 óráig lehet folyamatosan leadni a versenyközpontban, ahol Kihívás Napi pólókat sorsolnak ki.
A nagy országos sorsoláson minden ezer kitöltött lap után egy kerül be településenként a sorsolási kerékbe ahol kerékpár, hálózsák, sátrak, focilabdák és egyéb sporteszközök találnak gazdára.
 
Információ: Horváth Zoltán 06-30-579-32-49
                    Lentulay Mária 34-384-791
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió