Súlyemelés: Megyei elismerések és jutalmak

 
Megtartotta 2009.évi beszámoló és tisztújító közgyűlését a Magyar Súlyemelő Szövetség. A közgyűlésen elfogadták az elnökség és a felügyelő bizottság éves beszámolója valamint módosították az MSSZ elnöksége által beterjesztett alapszabály. (2009.03.09.)
Megtartotta 2009.évi beszámoló és tisztújító közgyűlését a Magyar Súlyemelő Szövetség.
A közgyűlésen elfogadták az elnökség és a felügyelő bizottság éves beszámolója valamint módosították az MSSZ elnöksége által beterjesztett alapszabály. (2009.03.09.)
A 2009.évig működő elnökség tagsága eljárt és új elnökségi tagok választására került sor. Örömteli eredmény született, mert az új elnökségbe megyénkből Májné Forisek Erzsébet a TSC ügyvezető-elnöke, valamint Tamtom Péter a Kisbéri Vállalkozók SE szponzora került be. A felügyelő bizottság elnöke továbbra is az oroszlányi Lázár Mózes lett. Ezen sikereket tovább tetézte, hogy a patrónus és NUPI program vezetője a tatabányai Pócza Károly míg patronáltja az oroszlányi Likerecz Attila és a kisbéri Imrő Dezső lett.
További megyei sikerként könyvelhető el, hogy a közgyűlés jutalmakat adott át illetve születésnaposokat köszöntött.
A jutalmazottak között volt Dudás István, aki a 2008.év legeredményesebb serdülő fiú versenyző címet kapta. A 2008.évben végzett sportvezetői tevékenységéért Májné Forisek Erzsébet a TSC elnöke kapta az MSSZ sportvezetője 2008.évben kitüntetést. A születésnapos köszöntöttek között volt Stark András, a TSC Súlyemelő szakosztályának vezetőedzője, akit 60 éves születésnapja alkalmából köszöntött Dobos Imre az MSSZ elnöke.
Az MSSZ közgyűlés végén a március 21.-re tervezett tatabányai Földi Imre csarnokavató ünnepséggel kapcsolatban a TSC elnök-asszonya adott a küldöttközgyűlés résztvevőinek tájékoztatót.
A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöke a szakmai munka megkönnyítése érdekében két laptopot adott át a magyar súlyemelősportban dolgozó egy női és egy férfi súlyemelő-edzőnek. A női laptopot Márkus Erzsébet az utánpótlás női szakág-vezetője, míg a másik laptopot az újonnan megválasztott NUPI és patrónus vezető a TSC edzője Pócza Károly kapta.
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió