Sportvezetők az edzőtáborban

 
  A Sportlétesítmények Magyarországi Szövetsége évről-évre más településen rendezi meg szakmai találkozóit. Hosszú évek után most ismét Tata adott helyet a fórumnak az edzőtáborban. (2015.03.11.)

Michl József (balra) és Tompa Andor a megnyitó előtt

A szövetség 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy a sportlétesítményekben dolgozóknak is legyen gazdasági és szakmai érdekvédelme. Több stadion, uszoda, sportcsarnok és más sportlétesítmények is csatlakoztak a szervezethez.

 

Tompa Andor elnök, aki egyben a Tatai Edzőtábor vezetője, úgy vélekedett, az eltelt idő alatt beigazolódott, hogy az elképzelés jó volt, szükség van ilyen jellegű összefogásra. A Tatai Edzőtábor az ország egyik legismertebb sportlétesítménye, mely fogalom a versenyzők és a sportban dolgozók számára. Megszámlálhatatlanul sok nemzetközi sportsiker olimpiai, világbajnoki érem alapjait tették itt le.

 

Tompa Andor köszöntötte kollégáit, majd felvázolta a kétnapos programot. Mint mondta, a vendégeket az új kajakházba, a Kőkúti-sportiskolába, a Tatai Atlétikai Club székházába és a golf-klubba kalauzolja.

 

A megnyitón Michl József polgármester is köszöntőt mondott, s beszámolt a városi sportélet eredményeiről. Beszélt a folyamatban lévő fejlesztésekről is, Többek között is az épülő sportcsarnokról. – Biztos vagyok benne, hogy hasznos tapasztalatokat szereztek a kollégák – mondta Tompa Andor.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió