Mesteredzői Díj és Edzői Életmű Díj

 
A sportagvalaszto.hu-n és a palyazatmenedzser.hu-n megjelent felhívás szerint a Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet a 2015. évben adományozandó Mesteredzői Díjra és Edzői Életmű Díjra. A pályázatot a fenti két honlapon lévő adatlapon kell 2015 április 18-ig benyújtani. (2015.04.07.)

A pályázatot személyesen, vagy postai küldeményként kell a fenti határidőig a Magyar Edzők Társasága Irodájába (1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. Fszt. 19.) eljuttatni.

 

PÁLYÁZAT

 

A Magyar Edzők Társasága által adományozandó METEREDZŐI DÍJRA és EDZŐI ÉLETMŰ DÍJRA A Magyar Edzők Társasága pályázatot hirdet a 2015. évben adományozandó Mesteredzői Díjra és Edzői Életmű Díjra. A pályázatot a pályázati kiíráshoz mellékelt adatlapon kell 2015. április 18-ig benyújtani.

 

A pályázatot személyesen, vagy postai küldeményként kell a fenti határidőig a Magyar Edzők Társasága Irodájába (1146. Budapest, Istvánmezei út 1-3. Fszt. 19.) eljuttatni. A határidőig beérkező, szabályosan kitöltött pályázatokat a Magyar Edzők Társaságának, Dr. Kemény Dénes által irányított Mesteredzői Kollégiuma bírálja el.

 

A díjak átadására a Testnevelési Egyetem (TF) tanévzáró-diplomaosztó ünnepsége keretében kerül sor.

 

A Mesteredzői Díj pályázati feltételei:

 

 felsőfokú edzői végzettség, vagy legalább középfokú edzői és felsőfokú sportszakmai (testnevelő tanári, sportmenedzseri) végzettség;

 

 magyar állampolgárság;

 

 magyarországi edzői munka eredményének köszönhető kiemelkedő hazai és nemzetközi csapat és/vagy egyéni edzői eredmények;

 

 a több éven át nevelt sportolók magyarországi nevelőedzői munka eredményének köszönhető későbbi kiemelkedő nemzetközi eredménye.

 

Az Edzői Életmű Díj pályázatának feltételei:

• betöltött hatvanadik életév;

• magyar állampolgárság;

• több évtizedes kiemelkedő, eredményes edzői, utánpótlás nevelői tevékenység és iskola, illetve szakmai műhelyteremtés a sportágban.

 

Nem nyújthat be pályázatot az a személy, aki jogerős sportfegyelmi határozat vagy büntető ítélet hatálya alatt áll.

 

A Magyar Edzők Társasága

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió