Komárom legjobb sportolói

 
Nyolcadik alkalommal adták át a sportolói díjakat Komáromban. A 20 éves születésnapját ünneplő sportcsarnokban találtak gazdára az elismerések. Képünkön Miskolczi Julianna. (2015.02.02.)

Elsőként a jó tanuló-jó sportoló fiatalokat díjazták. Az Év Junior Sportolója Díjat a lányok közül Vadkerti Adél golfozó, a fiúk közül Fülöp Patrik, a KVSE labdarúgója vehette át. Az év testnevelő tanára Andrási Mihály lett, aki 1979 óta a Petőfi Sándor Általános Iskolában dolgozik.

 

A Komárom Város Sportjáért Díj Paulovics Imrének járt, ő a helyi labdarúgás meghatározó egyénisége. A város közönségdíjasa ezúttal Szőnyi Ferenc lett, aki a világbajnokság megnyerése mellett másodikként ért célba a Milano és San Remo között megszervezett, 283 kilométer hosszú futóversenyen.

 

Az Év Csapata Díjat idén is az SZPK-sok érdemelték ki. Az Év Csapatsportolója is innen került ki, hiszen a díjat Gyugos Beáta vehette át. A fiúk közül a legjobbnak Borvendég Richárd, a KVSE labdarúgója bizonyult. Az Év Sportolója a lányok közül Miskolczi Julianna sportlövő, a fiúk közül Grónai Sándor félprofi thai boksz világbajnok lett.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió