Galántai küldöttség járt megyénkben

 
A Galántai Labdarúgó Szövetség delegációját látta vendégül az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának vezetése. A galántai küldöttséget Kiss Ervin, a Galántai Labdarúgó Szövetség elnöke vezette. A program Felcsúton kezdődött, ahol megtekintették a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát és a Pancho Arénát. A program Tatán ért véget, ahol a két vezetés megosztotta egymással sportszakmai tapasztalatait. (2016.08.21)

Vendégek a Pancho Arénában

 

– A galántai kapcsolat, hasonlóan a rajna-pfalzihoz, az 1990-es évek elejére nyúlik vissza. Az elmúlt két évtizedben a vezetőség is változott mindkét szövetségnél, de ami a legfontosabb, hogy ez a kötelék fennmaradt. Nagyon hasznosak az egymás közötti, labdarúgásról folytatott eszmecseréink, amelyből mindkét fél tanulhat – tette hozzá Khéner László megyei igazgató.

 


A programon részt vett a megyei igazgatóság részéről dr. Kancz Csaba társadalmi elnök, Khéner László igazgató, Mayer László és Blázsik Ferenc elnökségi tagok, Baranya István szakmai igazgató és Csák Albert grassroots koordinátor. 2017 tavaszán megyénkbe látogatnak az U15-ös és U16-os galántai válogatott csapatok, ahol megmérkőznek Komárom-Esztergom megye legjobbjaival.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió