Folytatódik a kézilabdacsarnok építése Tatán

 
Sportegyesületi elnökségi döntéssel és, Tata Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottsága jóváhagyásával, 2016. május 25-én a Tatai AC (mint beruházó) és az EMEL Kft (mint kivitelező) képviselői aláírták a Tatán épülő kézilabda csarnok II. ütemére vonatkozó, a beruházás befejezését eredményező megállapodást. (2016.06.02)

A tatai sportcsarnok látványterve

A Magyar Kézilabda Szövetség 2016. november 26-án bruttó 517,8 M Ft-os kerettel hagyta jóvá, a sportegyesület sportágfejlesztésre vonatkozó, látvány-csapatsport támogatási keretein belül zajló építkezés folytatását. E szerint, a Tatai AC 365 M Ft TAO gyűjtésére kapott felhatalmazást. A sportegyesületnek kapcsolatrendszerébe tartozó helyi, és az ország más részein jól működő cégekkel, decembertől április végéig teljes összeg feltöltésére sikerült megállapodásokat kötni. A szükséges önerőből, mely 156,5 M Ft-ot tesz ki, Tata Város Önkormányzata 2014. novemberi képviselőtestületi határozata alapján 146,7 M Ft-ot folyósít erre a célra, a fennmaradó mintegy 10 M Ft-ot, a Tatai AC szponzorai útján teremtette elő.
Az építkezés 2016. május 31-én az építési terület átadásával kezdődött. Az EMEL Kft. 149 napos vállalási határidővel, bruttó 384,8 M Ft vállalási díjért készíti el a csarnok még hiányzó részeit, használatba vételre alkalmas állapotba. A fennmaradó pénzeszközt, a sportcsarnok berendezésére fogják felhasználni, ebből készül el többek között a sportpadló alátétrendszer, a 460 férőhelyes teleszkópos mobil lelátó, a térelválasztó függönyök, akusztikus függönyök, és az eredményjelző is.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió