Újabb szép sakkos sikerek

 
A Kőkúti Általános Iskola nem csak kiváló kézilabdásairól híres. Évek óta szisztematikus sakkoktatás folyik a sportos intézményben, és sok szép sikert érnek el a fiatalok. (2014.02.20.)

A Kőkúti Általános Iskola nem csak kiváló kézilabdásairól híres. Évek óta szisztematikus sakkoktatás folyik a sportos intézményben, és sok szép sikert érnek el a fiatalok. (2014.02.20.)

 

Ezúttal is kiválóan szerepeltek a kőkútis diákok a csapatverseny a megyei döntőjén, de az egyéni számokban is jeleskedtek. A megyei csapat diákolimpián a Kőkúti-iskolát hat gárda képviselte.  A legjobbak vesznek részt Szombathelyen, az országos bajnokságon. A tataiak eredményei, alsós lányok: 1. Majorits Jázmin, 2. helyen végeztek: Molnár Bíborka, Somogyvári Tamara,

Tóth Kincső, Nényei Léna, Engler Csilla, Alsós fiúk: 1. Bognár Roland, Nagy Péter, Varga Dániel és Koch Balázs. 3. Varga Gergely, Verényi Kriszóf, Szabó Benedek és Keresztes Ádám. Felsős lányok: 1. Bányóczki Virág, Zsebők Adél és Sibalin Anna.

A soron következő versenynek a tatabányai Sárberki Általános Iskola adott otthont, ahol az egyéni sakk diákolimpiát rendezték meg. A Kőkúti-iskolát 16-an képviselték, mégpedig kiválóan. A népes nagyon szép sikereket és eredményeket értek el a tataiak. Az első helyezettek képviselik Komárom-Esztergom megyét az országos döntőben.

A kőkútisok eredményei, I. korcsoport, lányok: 1. Somogyvári Tamara, 3. Molnár Bíborka. Fiúk: 1. Varga Gergő, 2. Keresztes Ádám, 6. Törös Benjamin, II. kcs., lányok: 1. Tóth Kincső, 3. Engler Csilla, 4. Nényei Léna, 6. Majorits Jázmin, Fiúk: 1. Nagy Péter, 2. Bognár Roland, 4. Varga Dániel, III. kcs., lányok: 1. Bányóczki Virág. Fiúk: 3. Asztalos István.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió