Szezonzáró röplabda Tatán

 
A Tatai AC röplabda-szakosztálya szezonzáró versenyt rendezett mini és gyermek korosztályú leánycsapatok részére. A tornán a környékbeli településekről – Tatabánya, Naszály, Vértesszőlős – hat iskolából, csaknem nyolcvan gyermek vett részt a tatai Vaszary--iskolában. (2014.06.12.)

tornán a környékbeli településekről – Tatabánya, Naszály, Vértesszőlős – hat iskolából, csaknem nyolcvan gyermek vett részt a tatai Vaszary--iskolában. (2014.06.12.)


A mini korosztályban azonos eredménnyel végzett az élen a Vértesszőlős első csapata, a Tata I. és a tatabányai Óvárosi Általános Iskola I. számú gárdája. Gyermek korosztályban a Vértesszőlős lett az első a Tata I. és a Tata II. előtt.

Papizsanszka Natalija (képünkön), az egykori többszörös magyar bajnok, a tatai röplabda­iskola szakmai vezetője négy játékost különdíjban részesített. Az elismerést Borbély Lilla, Hevesi Réka, Vida Sztella Inez és Dallos Evelin vehette át. A tataiaknál a következők szerepeltek a színvonalas tornán: Dallos Evelin, Belecz Blanka, Kocsis Krisztina, Guzorán Hanna és Csák Borbála. Edző: Tálosné Rozsinszky Rita.

Egy örvendetes hír: elkészült a tatai szakosztály strandröplabda pályája, amelyen egész nyáron tarthatnak edzéseket gyerekeknek.  

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió