Röplabda NB I.: Újabb volános vereség

 
 3:0-ra kikapott a Tatabányai Volán SE a Penzum Nyíregyházától az NB I-es ligabajnokság 5. fordulójában. Késik a TVSE első győzelme. (2008.11.03.)
3:0-ra kikapott a Tatabányai Volán SE a Penzum Nyíregyházától az NB I-es ligabajnokság 5. fordulójában. Késik a TVSE első győzelme. (2008.11.03.)
 
Tatabányai Volán SE – Pensum Nyíregyházi FSE
0:3 (-19, -23, -23)
 
Tatabányai Volán: Tóth R., Pap, Gödri, Fekete, Lovas, Szűcs. Csere: Kovács G. (libero), Csercsa, Sínai, Bokros, Szövérdffy. Edző: Nemes József.
 
Valamikor a nyíregyháziakkal nagy csatákat vívtak a volánosok, még az Extra Ligában. Csakhogy a mostani vendégcsapat a nyírségi főváros 2. számú együttese, amely ellen a győzelem reményében lépett pályára Nemes József mester csapata. Aztán kiderült, hogy a Pensum is nagyon erős együttes, és hiába tett meg mindent a tatabányai gárda, szoros meccsen vereséget szenvedett. Talán, ha a 2. szettben 23:19-es hazai vezetésnél nem remeg meg Gödriék keze, akkor talán más a végeredmény.

A folytatásban is a tatabányaiak kezdtek jobban, és 13:8-nál úgy tűnt, jön a fordulat. Nem így történt, a jobban koncentráló nyírségiek fordítottak, és megszerezték a két értékes pontot.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió