Röplabda NB I.: Sikertelen hétvége

 
 Az NB I-es ligabajnokság, kiemelt férfi csoportja 7. fordulójában a dágiak vereséget szenvedtek a MAFC-tól. A Tatabányai Volán szintén gyengélkedett a Palota elleni meccsen. (2008.11.27.)
Az NB I-es ligabajnokság, kiemelt férfi csoportja 7. fordulójában a dágiak vereséget szenvedtek a MAFC-tól. A Tatabányai Volán szintén gyengélkedett a Palota elleni meccsen. (2008.11.27.)
 
 MAFC – Dági KSE
3-1 (18, 20, -29, 23)
Dági KSE: Zirigh, Pollák, Horváth, Szauter, Laczi, Jánossy. Csere: Bertók (libero), Oszuska Z., Szombath. Megbízott edző: Oszuska Zoltán.
 
A tartalékosnál is tartalékosabban kényszerült kiállni megyénk együttes a MAFC ellen. Az első két szettben meggyűlt a baja a nyitásokkal a vendéggárdának, a nyitásfogadás sem ment jól, az ellenfél blokkja viszont kifogástalanul működött. A harmadik felvonásban aztán összekapta magát a Dág, 24-24 után átvették a vezetést és több elszalasztott lehetőség után végül csak elcsípték a szettet. A negyedik játékrészben 1-5 is volt az állás, majd 15-21 állt az eredményjelzőn. Ekkor azonban megtorpantak a vendégek, gyengén fogadtak, és nem tudtak eredményesek lenni. Még több alapemberét nélkülözve is lehetett volna esélye a sikerre megyénk gárdájának.
 
Liga csoport, női - 8. forduló
Palota Böllhoff - Tatabányai Volán SE
3-0 (7, 14, 19)
Tatabányai Volán: Tóth, Pap, Gödri, Fekete, Sínai, Szűcs. Csere: Mészáros, Bokros, Szövérdffy, Szalay. Edző: Nemes József.
 
Állva hagyta ellenfelét a házigazda az első szettben, már 15-4-re vezetett, esélye sem volt a fordításra megyeszékhelyünk együttesének. A második felvonásban is villámrajtot vett a hazai csapat, 18-8-ra vezetett. Innen valamelyest felzárkóztak Gödriék, de tovább nőtt a fővárosi előny. A harmadik szettben a 5-6 is volt az állás, de 8-8-nál egalizált a Palota és ezután végig irányított. A megelőző három vereségért nem sikerült visszavágni a Böllhoffnak.
 
                     (K. E.- www.24ora.hu)
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió