Röplabda NB I.: Pont nélkül maradtak

 
 A férfi röplabda NB I. kiemelt csoportjában a dágiak vereséget szenvedtek, mikén a tatabányai volánosok is egy osztállyal lejjebb. (2008.10.29.)
A férfi röplabda NB I. kiemelt csoportjában a dágiak vereséget szenvedtek, mikén a tatabányai volánosok is egy osztállyal lejjebb. (2008.10.29.)
 
Férfi NB I., kiemelt csoport,  4. forduló
 
Dunaferr - Dág 3-1 (21, 15, -30, 21)
Dág: Zirigh, Pollák, Horváth, Szauter, Pénzes, Haltrich. Csere: Koch (libero), Jánossy, Szombath. Edző: Szauter Ferenc.
 
A dágiaktól nem várható az elmúlt évekhez hasonló kiugró eredménysorozat, hiszen ez a gárda alaposan meggyengült. Ennek ellenére becsületesen küzd a gárda a legmagasabb osztályban, és a kiváló erőkből álló dunaújvárosiak ellen is jók voltak Zirighék.
A 3. szett megnyerése után úgy tűnt, jön a fordulópont, és meg is volt az esély a felzárkózásra. 19-16-os vezetésnél azonban megremegtek a kezek, és ezt kíméletlenül kihasználta a Dunaferr.
 
Női NB I. Liga csoport
 
Veszprém - Tatabányai Volán SE 3-0 (20, 18, 17)
Tatabányai Volán: Pap, Szűcs, Tóth, Bekő, Fekete, Lovas. Csere: Csercsa, Bokros, Szalai, Sínai, Szővérdffy. Edző: Nemes József.
 
Az idei évadra jól összeállt veszprémiek ellen nem sok esélye volt a fiatal tatabányai együttesnek. Voltaképpen az történt a pályán, amit a hazaiak akartak. Elkeseredésre nincs ok, hiszen ennek a tehetséges gárdának még sok ideje van, hogy bizonyítsa tehetségét. Nemes József mester nem türelmetlen, ő is jól tudja, jönnek még szebb napok is az egyesület életében.
                              Péntek
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió