Röplabda NB I.: Két vereség

 
 Röplabda NB I-es ligabajnokság, liga csoport, női, 18. forduló. Tatabányai Volán SE – Szombathely 2-3 (18, -21, -18, 24, -13). /2009.02.10./
Röplabda NB I-es ligabajnokság, liga csoport, női, 18. forduló. Tatabányai Volán SE – Szombathely 2-3 (18, -21, -18, 24, -13). /2009.02.10./
 
Tatabányai Volán SE: Mészáros, Gödri, Pap, Fekete, Somogyi, Lovas. Csere: Tóth R. (libero), Szűcs, Sínai. Edző: Nemes József.
 
A szombathelyiek kezdték jobban a mérkőzést, de a Volán hamar kiegyenlített, és irányította az első szettet. Sokat cseréltek a vendégek a második felvonásban, végig vezetve egyenlítettek ki. A harmadik játékrészben már 16-10 is volt a látogató javára, nem tudtak felkapaszkodni Gödriék. A negyedik szettben kiegyenlített küzdelem folyt, 23-23 állt az eredményjelzőn, de a hajrá a házigazdáé volt. A döntő játszmában 12-12 volt az állás, de sajnos Fekete bokasérülést szenvedett, ami társait is megzavarta.
 
19. forduló:
Palota Böllhoff - Tatabányai Volán SE 3-0 (15, 19, 15)
Tatabánya: Mészáros, Gödri, Pap, Dombi, Somogyi, Lovas. Csere: Bokros. Edző: Nemes József.
 Fekete és Szűcs nélkül utazott el a fővárosba a Volán. A hazai csapatot három korosztályos válogatott játékos erősíti. A második szett hozott szorosabb küzdelmet, de a mérkőzésen a vendéglátó akarata érvényesült. Az egyik játékvezető tovább nehezítette Somogyiék dolgát.
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió