Sarolta remekelt

 
Kovács Sarolta, az egyik legnagyobb magyar öttusázó reménység megnyerte az idei magyar bajnokságot. Igaz, a Volán Fehérvár színeiben, ám a szép sikerben Tatának is nagy szerepe van. (2015.07.29.)

Sarolta az öttusa egyik fontos számában, a párbajtőrben szeretett volna minél jobb eredményeket elérni, ezért ebben a sportágban az OMS-Tata Iron Trade együtteséhez igazolt. Tagja volt tavaly decemberben annak a nagy történelmi sportsikernek, amikor a tatai lányok ezüstérmesek lettek a felnőtt magyar bajnokságon.

A 23 éves kiválóság hangsúlyozta, hogy rengeteget fejlődött a tatai klubban, és ennek, valamint remek úszásának köszönheti öttusás bajnoki címet.

– Az utóbbi három év öttusa bajnokságai különböző műtétek miatt kimaradtak az életemből, most az volt a célom, hogy jót versenyezzek, és a dobogón végezzek. Jól vívtam, sajnos a lovaglásban hibáztam. Az úszás a legerősebb számom, most nagy fölénnyel nyertem, ezért megnyugtató, huszonegy másodperces előnnyel vágtam neki a kombinált számnak, amelynek lövészete kevésbé sikerült, ám a futásban taktikázni is tudtam – mondta Kovács Sarolta, aki egyébként szinte Tatához van kötve, miután rendre itt edzőtáboroznak válogatott öttusázóink.

Péntek

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió