U21-es ökölvívó magyar bajnokság

 
Új kezdeményezés volt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség részéről, hogy külön a fiatal felnőtt ökölvívók számára kiírt magyar bajnokság több fordulós rendszerben, az év során folyamatos verseny lehetőséget biztosítson.  Tar Sándor (képünkön jobbra) Némeországban jeleskedett. (2015.04.27.)

A nyitó forduló Budapesten a Madár fészek akadémián került megrendezésre, ahol 38 fő versenyző mérlegelt és kezdte el a küzdelmeket az U21-es magyar bajnoki cím megszerzéséért. Felkészítő edző Kardos József és Rózsa András.

 

A Tatabányai SC-t két versenyző képviselte, 52 kg-ban Czifrik János és 56 kg Bugyi Roland. Az 56 kg-os tatabányai versenyző a nemzetközi eredményekkel büszkélkedő kecskeméti vetélytárssal találkozott és küzdelmes mérkőzésen végül győzött a rutin és Roland ellenfelének kezét emelték a magasba.

 

52 kg-ban Czifrik János első fordulóban debreceni ellenfelét győzte le, ahol szem sérülése is nehezítette a győzelmét, de végül ellenfelét pontozással megverte. A következő napon a Győri Gladiátoros Horváth Zoltán várta a szorítóban, akit technikás ökölvívással legyőzött. Bíróként Tatabányáról Babai Sándor vett részt a versenyen. A következő fordulóra májusban, Vecsésen kerül sor.

 

***

A Földi Imre Sport Ösztöndíjas Tar Sándor a válogatottal edzőtáborozott Németországban, ahol a táborozás végén megmérkőzött egymással a két ország csapata. Sándor a négyszeres német bajnokot kapta ellenfeléül, de technikás öklözést követően a tatabányai versenyző kezét emelték a magasba és ezzel hozzájárult a magyar csapat győzelméhez.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió