Tatai bunyós történelem

 
Két tatai fiatal is bekerült a magyar válogatottba, és már bizonyítottak is az Európa-bajnokságon. Kecskeméti Martin és Kecskeméti Ronald, a TTT-HSE ökölvívói egész évi kiváló teljesítményeik után utazhattak az oroszországi Anapaban rendezett serdülő kontinensbajnokságra. (2015.11.13.)

Kecskeméti Ronald a 38,5 kilósok között indult, aki a selejtezőben nagyszerű győzelmet aratott egy orosz versenyző ellen. Az elődöntőig jutott, ahol angol ellenfelétől szenvedett nagy küzdelemben minimális pontozásos vereséget, így lemaradt az éremről. Az 5. hely nagyon értékes ebben az erős mezőnyben.

Kecskeméti Martin 44,5 kilósok között próbált szerencsét. A selejtezőben látványos ökölvívást bemutatva verte ír ellenfelét. Az éremért folyó csatában a nála képzetlenebb, de erőszakos ukrán bunyóstól kapott ki pontozással, végül ő is az előkelő 5. helyen végzett.

Az edzők, Flórián Béla és Kuzma Csaba elégedettek tanítványaik teljesítményével, hiszen a tatai ökölvívásban sporttörténelmet írtak. A vizek városából még senki nem jutott ki világversenyre, és az sem mellékes, hogy 5. helyeikkel pontszerzők lettek.

 Péntek

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió