Tar Sándor ezüstérmes

 
Ausztriában rendezték a 2015. évi Nemzetek Kupája ökölvívó versenyt. A magyar válogatott 4 versenyzőt nevezett a Wiener Neustadt-i versenyre. A 4 versenyző között szerepelt a Földi Imre Sportösztöndíjas Tar Sándor is, aki a Tatabányai SC  versenyzője. (2015.09.11.)


Novemberben lesz az ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokság, ezért az arra való kijutás miatt Tarr Sándornak több versenyen szükséges bizonyítania. Az idén a TSC versenyzője az év elején megnyerte a válogató versenynek minősülő Énekes István emlékversenyt, továbbá a nyár folyamát egy „kis” Eb-nej beillő nemzetközi versenyen Szerbiában 3. lett, ahol az esélyesnek számító orosz bajnokot is sikerült legyőznie. A jelenlegi ausztriai Nemzetek kupáján a döntőbe jutásért egy cseh versenyzőt győzött le TKO-val. A döntőben, egy ausztriai ellenféllel került szembe. Sándor keze már az előző nap megsérült, de ennek ellenére is vállalta a döntő mérkőzést. Végül szoros pontozással kapott ki ellenfelétől, ahol a tatabányai versenyző technikai fölénye mind a 3 menetben megvolt, azonban az osztrák öklöző a fizikai fölényét érvényesíteni tudta. Így Tar Sándor az eredményhirdetésnél ezüstérmet vehetett át.
A megmérettetésre elkísérte tatabányai edzője Rózsa András, aki ezen a versenyen a válogatott csapat edzőjeként vett részt. A remek eredménynek köszönhetően Sándor ezzel is közelebb került az Eb-re való kijutáshoz.
A nemzetközi versenyen Tatabányáról - Magyarországot képviselve - Csokor Zoltán bíróként ügyelt a szabályok betartására.

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió