Tar Sándor bronzérmes lett Isztambulban

 
Isztambulban egy héten át tartó nemzetközi tornát rendeztek, amelyen a tatabányai Földi Imre Sportösztöndíjas Tar  Sándor az előkelő 3. helyen végzett a magyar válogatott. (2015.11.04.)

Isztambulban egy héten át tartó nemzetközi tornát rendeztek, amelyen a tatabányai Földi Imre Sportösztöndíjas Tar  Sándor az előkelő 3. helyen végzett a magyar válogatott. (2015.11.04.)

 

A rendezvényen 20 ország 250 versenyzője vett részt.
A 30. Ahmet Cömert Emlékverseny volt az utolsó nemzetközi állomás az ifjúsági Európa-bajnokságra készülő versenyzők számára. A versenyen megjelent az európai versenyzők nagy száma, így aki itt eredményt tudott elérni, annak nagyobb lehet az esélye az Eb-n való eredményes szereplésre is.

Sándor a török versenyen elsőként török ellenfélen lépett túl, majd az érem szerzésért grúz ellenféllel találkozott, ahol színvonalas mérkőzésen győzni tudott, így számára a bronzérem már biztos volt. A magyar csapatból 3 öklözőnek sikerült az elődöntőbe jutni, ahol mindenki kazak versenyzővel küzdött meg a döntőbe jutásért. A küzdelemben a képzett kazah versenyző a régi orosz iskolát bemutatva, nagy csatában színvonalas mérkőzésen győzni tudott. Ellenfele a döntőben is győzött, Sándor a későbbi bajnoktól kapott ki így, bronzérmet vehetett át dobogón.

Tar Sándor edzője, Rózsa András elégedett versenyzője teljesítményével és örült, hogy nemzetközi porondon is sikerült több mérkőzést nyernie. Jelenleg közelgő országos bajnokságra való felkészülés zajlik, aminek Nagykanizsa ad otthont és bízunk az eredményes szereplésben.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió