Ökölvívó ob: Nikoletta ezüstérmes

 
    Vecsés adott otthont a női ökölvívók nemzeti bajnokságának. A rendkívül erős mezőnyben t tatabányai András Nikoletta ezüstérmet szerzett. (2010.12.02.)

   Vecsés adott otthont a női ökölvívók nemzeti bajnokságának. A rendkívül erős mezőnyben t tatabányai András Nikoletta ezüstérmet szerzett. (2010.12.02.)

 A nagyszabású rendezvényen dr. Csötönyi Sándor a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke és Kovács Koko István olimpiai és világbajnok ökölvívó is megjelent és mindketten köszöntötték a résztvevőket és díjakat adtak át.

Pukló Csilla, aki most váltott súlycsoportot (51 kg-ról 48 kg-ra) első mérkőzésén a válogatott és magyar bajnokkal találkozott, ahol nagyon szoros mérkőzésen maradt alul, így az ötödik helyen végzett.

András Nikoletta elsőéves felnőttként három mérkőzést játszott. A döntőben a rutin győzött, a debreceni lány kezét emelték a magasba, azonban Nikoletta teljesítménye dicséretet érdemel, kitűnően küzdött és jogosan tagja a nemzeti válogatott keretnek.

 

Rózsa András, vezetőedző: – Érződött a rendezvény színvonalán és az érdeklődők létszámán is, hogy olimpiai sportág lett a női ökölvívás, hiszen már a 2012.évi Londoni Olimpiai Játékokon is szerepelhetnek a hölgyek. Gratulálok a tatabányai lányoknak szép eredményeikhez és a szakosztály büszke arra, hogy újra van válogatott szintű ökölvívója, akire számíthat a szövetség vezetősége a nemzetközi megmérettetéseken is.

     December 8.-11. között Nagykanizsán lesz a felnőtt férfi országos bajnokság, melyen a Tatabányai SC. három versenyzője szerepel. Tőlük is tisztes helytállást várok a szorítóban.

Ezúton szeretném megköszönni segítőinknek, támogatóinknak, hogy biztosították szakosztályunk számára, hogy a jubileumi évben (amikor a szakosztály 70., a TSC pedig a 100.évfordulóját ünnepelte) zavartalanul működhettünk.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió