Lendületben a TSC bunyósai

 
Első alkalommal rendezték meg a Forrás Rádió Ökölvívó Gálát. A Tatabányai SC Ökölvívó Szakosztályának vezetői és a szakosztály egykori versenyzői összefogtak, hogy új lendületet adjanak a helyi bunyós életnek. (2011.06.02.)

Első alkalommal rendezték meg a Forrás Rádió Ökölvívó Gálát. A Tatabányai SC Ökölvívó Szakosztályának vezetői és a szakosztály egykori versenyzői összefogtak, hogy új lendületet adjanak a helyi bunyós életnek. (2011.06.02.)

 

Jó idő esetén a Bánhidai lakótelep üzletsora előtti parkolóban lett volna megrendezve az ökölvívótorna, azonban az időjárás nem kedvezett a szervezőknek, így a gálának az ökölvívók edzőterme adott otthont.

A parányi edzőterem és a csapadékos időjárás sem riasztotta el az ökölvívó-sport iránt érdeklődőket, hiszen a mérkőzések idején a terem megtelt szurkolókkal, voltak akik az edzőterem ablakán keresztül bíztatták a versenyzőket.

A küzdelmes, kemény ütésektől hangos mérkőzéseken az alábbi városok sportolói vettek részt: Székesfehérvár, Várpalota, Sopron, Győr , Paks, Komárom, Oroszlány és nem utolsó sorban Tatabánya város ökölvívói.

A Tatabányai SC ökölvívói olyan prominens személyek előtt bizonyíthatták tudásukat, mint Bereznai Csaba alpolgármester, Hufnágel Ákos őrnagy rendőrkapitány-helyettes, Sámuel Botond a Tatabányai SC új ügyvezető-elnöke, Duka László a CKÖ elnöke, továbbá Harcsa Tibor és Turza Károly a szakosztály egykori versenyzői és vezetői. A mérkőzések ideje alatt a versenyzők egészségére dr. Bíró Gábor főorvos ügyelt. Az ökölvívó gála szabályos lefolytatását Gaál Tibor AIBA nemzetközi bíró felügyelte, mint főbíró, továbbá a mérkőzéseken bíróként működtek: Babai Sándor, Udvari Attila és Csokor Zoltán.

A tatabányai versenyzők, akik tudásuknak megfelelően a szorítóban mind kiválóan küzdöttek: Horváth Ádám, Nyvelt Patrik, Szabó Zsolt, Váradi Renátó, Tar Sándor, Stettner Kevin, Pukló Csilla, Hollósi Anikó, Berta Márk, Bende Attila, Fekete Gábor. A legjobb hazai versenyző díját Tar Sándor vehette át, aki technikás és egyben harcos ökölvívással győzte le ellenfelét.          

A versenyzők felkészülését segítette: Pulai János, Berki Károly és Rózsa András. 

Az ökölvívó gála szervezői Babai Sándor, Sípos Ernő, Csokor Zoltán, valamint Rózsa András köszönetet mondanak az alábbi támogatóknak:

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata, Forrás Rádió, AVE Tatabánya Zrt., Tatabányai CKÖ, Ferro-Tech Market Kft, Erdei Gábor, Ép-Gép Duo Kft, Tröszti Klub Étterem, Borostyán Söröző, Ferro-Flame Kft., Sport Nonprofit Kft,

.
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió