Jubiláló tatabányai bunyósok

 
Jubiláló évet zárt a Tatabányai Sport Club ökölvívó szakosztálya ugyanis fennállásának 75. évfordulóját ünnepelhette. Az 1939-ben Takács György által alapított szakosztály háromnegyed évszázados fennállása alatt számos sikert könyvelhet el magának mind nemzetközi mind országos szinten egyaránt. (2015.03.10.)

A versenyzők a tavalyi évben nemcsak nagyszerű nemzetközi és országos sikerekkel büszkélkedhetnek ahol is csapatunk tagjainak sikerült magyar bajnok és magyar bajnoki helyezéseket, valamint Tar Sándor személyében Európa bajnoki bronzérmet szerezni, hanem kis városunkban hazai és nemzetközi verseny megrendezésével is sikerült méltóvá tenni ezt a tiszteletre méltó jubileumot.

 

A versenyzők eredményeinek köszönhetően az országos ranglistán 143 boksz klub közül a 9. helyen sikerült szerepelni a TSC ökölvívó szakosztályának. A további eredmények reményében a közelmúltban Székesfehérvárra utazott a csapat, ahol a régiós bajnokságon 11 versenyzővel jelent meg a TSC csapata.

 

A versenyzők szereplésének köszönhetően a legjobb csapat címet és a vele járó kupát sikerült elnyerni. A versenyen résztvevő versenyzők: Páter Alex, Horváth Ádám, Bihari Ármándó, Rigó Sándor, Sipos János, Dér József, Vörös Róbert, Mészáros Zoltán, Mága Richárd, Belán Zsolt, Szabó Bence. Felkészítő edzők Rózsa András és Kardos József. Új bíróként Csokor Csaba ezen a versenyen debütált és képviselte városunkat. Tar Sándor jelenleg a válogatottal készül a Litvániában megrendezésre kerülő rangos nemzetközi versenyre.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió