Bunyós sztárok és Flórián

 
Flórián Béla, megyénk kiváló profi ökölvívó bírója Las Vegasban vett részt az éves WBC (profi világszervezet) 52. kongresszusán, ahol a szokásos éves vizsgát is abszolválnia kellett, amit sikerrel teljesített. (2014.12.31.)

Flórián Béla elmondta, hogy a vizsgát a szokásos elméleti és gyakorlati tesztek alapján kellett megoldani, aminek fő témája a vétlen szabálytalanságból eredő sérülések és az azt követő eredmények kihirdetése. Ezek nagyon fontosak, mert ezek a szituáció többek között lehet a pontozás, vagy éppen a leléptetés, és ezekben az esetekben egységesen kell dönteni.

A kongresszus mindig kötődik valami fontos eseményhez, így a mostani is a megújult WBC arany övek kiosztásával zárult, amit a szervezet elmúlt 52 évének világbajnokai vehettek át.

– Óriási élmény volt számomra, hogy találkozhattam a régi és új ikonokkal, szerencsére nem először. Ott volt az eseményen többek között Leon Spinks, Roberto Duran, Tyson, Lonox Luis, Hollyfield, Klicskó, Hopkins, Cotto, D' Lahoja, Golovkin, Martinez, Alvaraz, Maywether, hogy csak a legnagyobbakat említsem. Ezt a napot nem lehet elfelejteni – mondta Flórián Béla, aki természetesen a vizsgán is jeleskedett.

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió