Bartalos az ifiválogatottban

 
A Tatai Aréna Boksz Club újabb nagy sikert könyvelhet el. Bartalos Krisztián a szlovákok  ellen bemutatkozhatott a magyar ifjúsági válogatottban. (2011.05.16.)

 A Tatai Aréna Boksz Club újabb nagy sikert könyvelhet el. Bartalos Krisztián a szlovákok  ellen bemutatkozhatott a magyar ifjúsági válogatottban. (2011.05.16.)

 

Nagy elismerés ez a klub életében, a városnak még soha nem volt válogatott ökölvívója, vagyis Bartalos történelmet írt.

 Azért is figyelemre méltó Bartalos Krisztián sikere, mert Komárom-Esztergom megyében 15 esztendeje nincs válogatott bunyósa. 

   A szlovák válogatott elleni mérkőzés az augusztusban rendezendő ifjúsági Európa-bajnokságra való felkészülés egyik állomása volt. Krisztián egyébként már tavasz óta a Tatai Edzőtáborban készül a válogatottal, és feltétlenül szeretne kijutni az Eb-re.

 Flórián Béla edző szerint vannak még tehetségek, akik Bartalos nyomdokába léphetnek. Ezt lehetett is látni Komáromban, a meghívásos versenyen, amelyen nagyon ügyesen bunyóztak az arénások. Bugyi Roland  és Kendró Csaba első helyen végzett, Krémer Krisztián és Vara Márton második lett.

*****

Egy héttel később Ismét nagyszerű eredményről tudunk  beszámolni. Bartalos Krisztián a hét végi válogató versenyen bebizonyította, hogy 49 kilogrammban ő a legjobb. A súlycsoport válogatott tagjait kötelezték a körmérkőzésre, amelyeken Krisztián minden ellenfelét imponáló fölénnyel verte. Nagyszerű eredmény, de nincs megállás, mert a készülni kell a válogatott nemzetközi megmérettetésre, ami a hónap végén lesz. Mindez az augusztusi Európa-bajnokság jegyébe zajlik. A felkészülés most már napi két edzéssel történik, köszönhető ez Krisztián iskolájának, a Tatabányai Remédium Szakiskolának is, amelyhozzájárult Krisztián magántanulói státuszához.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió