Tatai siker a Nemzeti Vágta előfutamán!

 
A magyar tradíciókra épülő, nagyszabású, történelmi hangulatú lovasverseny, a Nemzeti Vágta egyik előfutamát minden évben Gyenesdiáson rendezik meg. Az idei versenyt - a balatoni előfutamot - a hétvégén a tatai Baumann Adrienn nyerte meg. (2016.08.24)

Baumann Adrien

 

A Festetics Vágta, a budapesti Nemzeti Vágta gyenesdiási előfutama az idén már 7. alkalommal várta augusztus 21-én a lovas versenyek szerelmeseit a Faludi-síkon lévő Festetics pályán, ahol kiemelkedő eredménnyel került Tata a Nemzeti Vágta budapesti döntőjébe. A lovas idén ugyan változott, de a ló és a csapat ugyanaz maradt. A győztes a tatai Baumann Adrienn lett, Balu Gidrán Bajnok nevű lovával.


A korábban, a Nemzeti Vágtán városunkat sikerrel képviselő Mátyás Edina Daniella úgy nyilatkozott: -Most újabb családi örömök elé nézek, hiszen kislányom mellé egy testvér érkezik. Bajnokot elkezdtem felkészíteni, és örülök, hogy egy ügyes lovast találtam neki. Így idén se marad ki a versenyből sem ő, sem Tata. Még van egy kis idő hátra, addig is gőzerővel megy a felkészülés.


Gratulálunk a sikeres versenyhez, legközelebb szeptember 7-én izgulhatunk, hogy egy szerencsés sorsolással idén is a végső küzdelemben részt vehessünk a Nemzeti Vágtán.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió