Búcsú a Népstadiontól

 
Alphaville, Bad Boys Blue, Boney M., C.C. Catch, Ottawan és Ricchi e Poveri a ’80-as évek legnagyobb világsztárjai adnak koncertet július 17-én a Puskás Ferenc Stadionban. A Retro 80’s Disco Party rendezvényen a korszak ikonikus alakjai között hazai frontról a Dolly Roll és Zoltán Erika is szerepelnek. (2015.06.19.)

A 80-as évek slágereitől lesz hangos július 17-én, az átépítés előtti utolsó nagy koncerten, a Puskás Ferenc Stadion. A nyolcvanas évek ihlette retro bulin olyan legendás külföldi popcsapatok lépnek színpadra, mint az Alphaville, a Bad Boys Blue, a Boney M. feat. Maizie Williams, C.C. Catch, az Ottawan és a Ricchi e Poveri. A hazai előadók közül találkozhatunk majd a Dolly Roll-lal és Zoltán Erikával, valamint a rádiós és televíziós műsorvezető, lemezlovas DJ Dominique-kal. A koncert házigazdája a ’80-as évek kiemelkedő DJ-je és rádiós műsorvezetője B. Tóth László lesz.

 

Előre koreografált tánc show-val és zenei különlegességekkel is készülnek a szervezők, hogy mi lesz az, egyenlőre maradjon meglepetés. A Retro 80’s Disco Party koncert szabadtéri jellegét fokozza majd a Stadion gyepszőnyege, amelyet ezúttal nem takarnak le a Szervezők. Találkozunk a ’80-as évek sűrűjében július 17-én a Puskás Ferenc Stadionban!

RETRO 80’S DISCO PARTY

Alphaville - Bad Boys Blue - Boney M. feat. Maizie Williams
C.C. Catch - Dolly Roll - Ottawan - Ricchi e Poveri - Zoltán Erika

Puskás Ferenc Stadion

  1. július 17. 19:30

 

Online jegyvásárlás és jegyárak itt:

http://www.jegyelado.hu/rendezveny/disco-party-80-s

 

http://www.disco80.hu/

 

A FELLÉPŐKRŐL

 

 

Alphaville

A németországi szintipop-rock együttes az 1980-as években volt a legnépszerűbb. Legismertebb slágerei: Big in Japan, a Sounds Like a Melody és a Forever Young.

 

Bad Boys Blue

A német együttes You're a Woman című dalával egycsapásra ismert lett Európa szerte. A ’80-as és a ’90-es években olyan, nemzetközileg is sikeres dalaik voltak, mint a "Pretty Young Girl", az "I Wanna Hear Your Heartbeat (Sunday Girl)", és a "Come Back and Stay".

 

Boney M. feat. Maizie Williams

A 1980-as évek legsikeresebb popegyüttese nem csak Európában, hanem az ázsiai, afrikai és arab országokban is nagy népszerűségnek örvendett.

 

C.C. Catch

Az 1980-as évek második felének egyik legnépszerűbb európai popénekesnője volt olyan slágereknek köszönhetően, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, a Soul Survivor vagy az Are You Man Enough.

 

Dolly Roll

A magyar popegyüttes a Hungária együttes feloszlása után alakult meg. Vakáció című első nagylemezük három hónap alatt aranylemez lett, rá két hónapra pedig már a platina státuszt is elérte. Egy csapásra elfogadta Őket a közönség.

 

Ottawan

Francia pop-duó, amely a korai 80-as évek elején alakult. D.I.S.C.O című kislemezük az Egyesült Királyságban a Top 10-es lista előkelő helyezését érte el, majd a Hands Up című kislemezük nyolc héten át vezette a listát. You’re OK egyike volt minden idők legjobban fogyó kislemezének.

 

Ricchi e Poveri

Az olasz együttes legismertebb dalaik: Mamma Maria, Voulez vous danser, Ciao Italy és a Sarà perchè ti amo. Az együttest a Che sarà című daluk tette világhírűvé.

Zoltán Erika

Énekesnő, táncos 1986-ban részt vett a siófoki Interpop Fesztiválon, ahol közönségdíjat nyert a Szerelemre születtem számával, ami meghozta számára a várva várt sikert. A népszerű énekesnő több, mint másfél millió eladott hanghordozóval büszkélkedhet.

 

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió