Megyei bajnok a Kémények!

 
A Kémények megnyerték a megyei bajnokok kosárlabda tornáját, amit a Fejér Megyei Kosárlabda Szövetség szervezett négy megyei bajnok csapat részvételével. A komáromi fiúk 2014 óta két bajnokságban, a komáromiban és a pestiben is diadalmaskodnak. (2016.10.13.)

Kémények kosárlabda - Komárom- 2014-ben és tavaly is sikerült megnyernünk mind a Pest megyei, mind pedig a Komárom-Esztergom megyei bajnokságot. Mint Pest megye bajnoka vettünk részt a bajnokok tornáján. Komárom-Esztergom megyét így a második helyezett Esztergom csapata képviselte. A tornára meghívást kapott még Somogy megye bajnoka, amely egymás után nyolcszor nyerte meg a megyei bajnokságot. A negyedik csapat pedig az Ősfehérvár volt, NBI-es és NBII-es játékosokkal - tudtuk meg Szentirmay Péter csapatkapitánytól. 


Fiaink először a somogyiak ellen léptek pályára. A mérkőzésen pillanatok alatt 20 pontos előnybe kerültek, ezt a meccs végére 40 pontra tudták emelni.  A csapatkapitány ezzel kapcsolatban elmondta, nem jobbak ennyivel a somogyiaknál, viszont gyorsan tudtak reagálni a kedvező helyzetre, így sima győzelmet arattak.

Nem volt ennyire egyszerű azonban a döntő az Ősfehérvár ellen. Folyamatosan ponthátrányban játszottak, az utolsó negyedet mínusz 9 ponttal kezdték. Azonban az utolsó negyedet végig a Kémények uralták, így 12 ponttal verték a fehérváriakat.

A Kéményeknél játékos cserékre is sor kerül: két csapattag apai örömök miatt nem tudta vállalni a szereplést, helyettük egy oroszlányi és egy észak-komáromi játékos érkezett a gárdához. 

 www.komarom.hu

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió