Kilencszázmilliós oroszlányi sportcsarnok

 
Nemzetközi kosárlabda-mérkőzések lebonyolítására alkalmas, 1500 férőhelyes csarnokot építenek Oroszlányban - jelentette be a város polgármestere. (2013.10.15.)
http://static.fidesz.hu/images/spacer.gif

Takács Károly (Fidesz-KDNP) keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy 2014 őszére a jelenlegi 750 négyzetméteres csarnok mellé egy 2200 négyzetméteres új létesítményt emelnek. A két csarnok együttesen olyan sportkomplexumot alkot majd, amely többek között két küzdőtérrel, nyolc öltözővel, játékvezetői helyiségekkel, orvosi szobával és egy korszerű sajtóközvetítésre alkalmas szobával is rendelkezik.

 
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége elnökének tájékoztatása szerint a csarnokfejlesztés az Oroszlányi Sport Egyesület TAO-keretből finanszírozott fejlesztési programja alapján valósulhat meg. A 900 milliós beruházásból az 542 millió forintos állami támogatás mellett Oroszlány vállalja a közel 400 millió forintos önrészt.
   
Szalay Ferenc elmondta, a szövetség évente hatmilliárd forintnyi TAO-kerettel rendelkezik, ennek kétharmadát létesítmény-fejlesztésre fordítják.  Az új intézmény alkalmas lesz kulturális rendezvények lebonyolítására, illetve a mindennapos testnevelésre is, és párhuzamosan egyszerre több órát vagy edzést is befogadhat majd.

 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió