Hiánypótló sportberuházás Szomódon

 
A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében 237 millió forintból épülő tornaterem alapkövét 2016. április 15-én tették le Szomódon. Az ünnepélyes eseményen Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár beszédében kiemelte: „A program beruházásainak lebonyolítása 2015 áprilisában került a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz. Az elmúlt egy évben minden, még meg nem kezdett projekt megvalósítását sikerült pályájára állítani, így a fejlesztések várhatóan még a 2016/2017-es tanévben lezárulnak”. (2016.04.15.)

Az Íriszkert Általános Iskola tornateremmel gyarapszik

Az Íriszkert Általános Iskola telkén megvalósuló beruházás során a tornatermet az iskolaudvar kiegészítéseként, szintben azzal közel azonos épületként tervezték meg. A bejárat építészeti vonása, a „füles” oromzatok világát idéző motívum a környéken több helyen is megtalálható. 

A tornaterem alkalmas lesz kosárlabdázásra, röplabdázásra és teremfocira is. A létesítményt az átadást követően nemcsak a diákok, hanem a település polgárai is használhatják majd sportolásra és egyéb közös programok megrendezésére.

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program első ütemében országszerte 24 tanterem, 25 tornaterem, 24 tanuszoda beruházás, és 5 komplett iskola-fejlesztés valósul meg. A programot a kormány döntése alapján teljes egészében hazai költségvetési forrásból finanszírozza a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Komárom-Esztergom megyében a szomódi beruházás mellett Dunaalmáson épül még tanterem.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió