Hepp-kupa: Nyolc között az OSE Lions

 
30 pontos győzelmet aratott az férfi oroszlányi kosárlabda gárda a Honvéd ellen Budapesten, és ezzel a legjobb nyolc közé jutott a Hepp-kupában. (2016.11.29)

Nyolc között az OSE


Budapesti Honvéd–OSE Lions 65-95 (12-27, 13-19, 19-24, 21-25)
Budapest, 300 néző, vezette: Menyhárt, Bagi, Sentényi
OSE: Kiss 20/12, Burai 9/3, Lewis 15/3, Zsíros 4, Varga 10. Csere: Kovács 12/6, Wehner 8/6, Zrínyi 4/3, Gorzsás 13/6, Keller. Edző: Vavra András.


Az OSE majdhogynem hazai pályán érezhette magát a legendás, sokat látott Dózsa György úti csarnokban, hiszen népes szurkolótábor kísérte el a fővárosba a csapatot. Hazai pályán igencsak veszélyes ellenfélnek tűnt a szebb napokat is megélt, jelenleg az NB I. B. Keleti csoportjában szereplő Honvéd, hiszen a mostani idényben csupán egyszer veszített otthon, akkor is csak egy szűk, kétpontos vereséget könyvelhetett el a keleti listavezető MEAFC ellenében.

A Lions már az elejétől kezdve dominált, nem hagyott rést védekezésben és minden megszerzett labda vagy lepattanó után nagy sebességgel indított támadást, igyekezve minél több könnyű kosarat szerezni. A fegyelmezett játéknak köszönhetően már a félidőre tetemes előnyt hozott össze az OSE (25-46). A hazaiak többször bizonyították a szezon során, hogy innen is képesek felállni, de ez most nem az az este volt. A Lions állva hagyta ellenfelét és kiütéses győzelmet aratva egyetlen sikerre került a Hepp-kupa négyes döntőjétől.

Vavra András: – Nagyon szépen ment a csapat, igazi férfias fellépés volt a mai. Úgy érzem, mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban összeállunk, bízom benne, hogy ez pénteken Győrben tovább folytatódik. Akadtak még hibák, de azon dolgozunk, hogy ezeket is kijavítsuk és úgy domináljuk minden mérkőzésen, ahogy ezt tettük ma is.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió