Kick-box: Utánpótlás ob-döntő Esztergomban

 
27 egyesület 205 nyolc és 18 év közti fiatal kick-boxosa küzdött az esztergomi Dobó-gimnázium tornacsarnokában. A verseny tétje- túl azon, hogy eldőlt a magyar bajnoki cím- nem kisebb volt, mint a szeptember végi pulai utánpótlás Európa-bajnoki csapatba történő bekerülés. (2009.09.06.)

27 egyesület 205 nyolc és 18 év közti fiatal kick-boxosa küzdött az elmúlt hét végén az esztergomi Dobó gimnázium tornacsarnokában. A verseny tétje- túl azon, hogy eldőlt a magyar bajnoki cím- nem kisebb volt, mint a szeptember végi pulai utánpótlás Európa-bajnoki csapatba történő bekerülés. (2009.09.06.)

Megyénk sportolói a megszokottnál kissé gyengébben szerepeltek. Ennek legfőbb oka, hogy volt egy generációváltás- mondja Zrínyi Miklós a csapat edzője. Ugyanis a tavaly még junior korú versenyzőink jó része most már a felnőtt mezőnyt erősíti. Az utánuk következő generáció még nincs olyan szinten, mint ők voltak.

Mindezek ellenére az eredmények elfogadhatónak minősíthetők, bár volt néhány sportolónk, akitől lényegesen többet vártam-folytatja a szakember. Buják Tamás, Quintz Norbert már a felnőtt mezőnyben is letette névjegyét, várható volt, hogy most is jól szerepelnek. A többieknél azonban voltak komoly hiányosságok, melynek okát még keressük. Túl vagyunk két nagyon kemény edzőtáboron, talán elfáradtak a fiatalok. A másik ok, hogy a sportcsarnokban az árvíz utáni használhatatlanság miatt nem tudtunk edzeni, ezért Dorogra, Nyergesre kellett járni a versenyzőinknek. Ez sem a legideálisabb felkészülési forma.
Eredmények:
Aranyérmes:     Buják Tamás (Dorogi ESE)
Ezüstérmes:     Kocsis Bianka, Quintz Norbert, ( Dorogi ESE )Bus András, Hertlik Péter, ( Esztergomi KBSE)
Bronzérmes:     Ébelle Fruzsina, Szabó Tamás,( Esztergomi KBSE) Scheirich Réka (Zoltek SE )
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió