Kézilabda: Csodás győriek

 
Kétgólos vereséget szenvedett férfi kézilabda-válogatottunk Toulouse-ban. Skaliczki László együttese az Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében Franciaország ellen szerepelt, és 27-25-re alul maradt a házigazdákkal szemben. Parádés győzelmet aratott a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A magyar együttes az A-csoport 5. fordulójában a dán Slagelse otthonában lépett pályára, és 10-8-as félidei vezetés után végül 24-20-ra nyert.                                                   

Az 5. fordulóban megszerezte első győzelmét a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Budapest Bank-FTC. A zöld-fehérek a D csoportban hazai pályán 36-28-ra nyertek a vendég montenegrói Buducnost Podgorica ellen. Az eddig pont nélküli FTC-nek győznie kellett ahhoz, hogy reménykedjen a csoport harmadik helyének megszerzésében, és az ezzel járó KEK-nyolcaddöntős szereplésben.

A kvartett másik mérkőzésén: Viborg (dán)-Oltchim Valcea (román) 29-31.

Parádés győzelmet aratott a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A magyar együttes az A-csoport 5. fordulójában a dán Slagelse otthonában lépett pályára, és 10-8-as félidei vezetés után végül 24-20-ra nyert. A mieink rendkívül magabiztos teljesítményt nyújtottak, és Görbicz Anita, valamint Aurelia Bradeanu vezérletével végig vezetve diadalmaskodtak a címvédő ellen. A továbbjutást már korábban kiharcoló Győr ezzel tízpontos, és az utolsó forduló eredményétől függetlenül biztosan csoportelső, a második Slagelsének hat pontja van.

Kétgólos vereséget szenvedett férfi kézilabda-válogatottunk Toulouse-ban. Skaliczki László együttese az Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében Franciaország ellen szerepelt, és 27-25-re alul maradt a házigazdákkal szemben. Az utolsó öt perc 25-22-es hazai előnyről indult, majd 27-23-nál Skaliczky még egyszer időt kért, és végül sikerült még két gólt szerezni. A magyar csapatban először kapott lehetőséget a honosított Eklemovics Nikola. A két együttes hétfőn 18 órakor, Miskolcon újra találkozik egymással.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió