Kézilabda: Bemutatkozott az edzőpáros

 
  Marosi László és Debre Viktor irányítja a jövőben a Tatabánya Carbonex NB I-es kézilabdacsapatát. Az egykori kiváló kézilabdások szeretnék az idei csapatot együtt tartani. (2008.05.15.)

 

Bemutatkozott az új edzőpáros
 
Marosi László és Debre Viktor irányítja a jövőben a Tatabánya Carbonex NB I-es kézilabdacsapatát. Az egykori kiváló kézilabdások szeretnék az idei csapatot együtt tartani. (2008.05.15.)
 
A Tatabányai Városi Sportcsarnokban sajtótájékoztató keretében ismertették, hogy Füzesi Ferenc szerződése lejártával távozik, és a szintén első osztályú Komlón folytatja a tréneri munkát. A 2008-2009-es évadban edzőpáros irányítja Tatabányán a csapatot.  Marosi László Debre Viktorral együtt dirigálja majd a munkát. Marosi László elmondta, továbbra is kiemelt elképzelései között szerepel, hogy minél több helyi fiatal kerüljön az első csapathoz. Kiemelte: vannak igen tehetséges fiatalok, akik már a mostani évadban is bizonyították, hogy kehet rájuk számítani. Ugyanakkor nem mondanak le az idősebb, de Tatabányáért sokat tevő kézilabdásokról sem. Olyan jó arányú együttest kell kialakítani, amelyben a fiatalok és idősebbek is helyet kapnak. Természetesen a jó szereplésről sem mondanak le a Carbonexnél. Ez pedig csak a fokozatosság elvével valósítható meg.
 
Az utánpótlással  Kanyó Antal foglalkozik, és  szorosabbra fűzik a kapcsolatot a kiváló nevelő oktatási intézménnyel, a Kodály Zoltán Általános Iskolával. Ott Horváth Árpád végez hosszú évek óta remek munkát.
A Carbonex vezetésének célkitűzése, hogy együtt tartsa a mostani csapatot. A kölcsönben Tatabányán lévő játékosokról - Liszkai, Vancsics és Lele – még nem tudni, hogy hol folytatják. Ami már biztos: Győrből jön Iváncsik Ádám.
 
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió