Kézilabda: Aranyérmes Kőkúti-iskola

 
Szekszárd adott otthont az Adidas Gyermekbajnokság országos fináléjának, amelyen a tatai Kőkúti-iskola diákjai az élen végeztek. (2008.05.27.)

Kézilabda: Aranyérmes Kőkúti-iskola

 Szekszárd adott otthont az Adidas Gyermekbajnokság országos fináléjának, amelyen a tatai Kőkúti-iskola diákjai az élen végeztek. (2008.05.27.)

 

Az Adidas Gyermekbajnokság országos döntőjét Szekszárdon rendezték. A hatodikos fiúk mezőnyében a tatabányai Kodály-iskola mellett a tatai Kőkúti iskola is harcba szállt a minél jobb helyezésért. A csoportmeccsek során csak egy vereséget szenvedtek a tatai fiúk, az alábbi eredmények születtek: Kőkúti DSE - Csurgó Eötvös József DSE 23-12, Ózd Lóczi DSE - Kőkúti DSE 5-19, Budapesti Elektromos SE - Kőkúti DSE 21-17.

A csoport végeredménye: 1. Kőkúti DSE, 2. Budapesti Elektromos, 3. Csurgó Eötvös József DSE, 4. Ózd Lóczi DSE. Az elsődöntőben a kőkútisok a Petőfi DSE együttesét múlták felül 18-10 arányban, következhetett a döntő, ahol a korábban a csoportban jobbnak bizonyuló Budapesti Elektromos volt az ellenfél.

 

A döntő: Kőkúti DSE - Budapesti Elektromos SE 18-14 (10-5) Kőkúti: Zóna István 9, Ferenczy Bence 1, Varga Márton 2, Gubicza István, Kállai Martin 2, Fodor Gábor, Jakab Dániel 4, Harcsa Máté, Körmendi Miklós Márton, Lusztig Dávid, Fröhlich Martin,Világos Márk, Somogyi Bence, Szurcsik Vince. E dzők: Gaál Szabolcs és Sebestyén Balázs. VÉGEREDMÉNY: 1. Kőkúti DSE, 2. Budapesti Elektromos SE, 3. Tisza Volán SC, 4. Petőfi DSE, Túrkeve, 5. Csurgó Eötvös József DSE, 6. Tatabánya Kodály Zoltán Általános Iskola, 7. MKB Alsőörs Utánpótlás Központ, 8. Ózd Lóczi DSE. Különdíjas: Legjobb játékos: Zóna István, Kőkúti DSE Tata.

 

Gaál Szabolcs edző: - Megdolgoztunk a győzelemért. Fegyelmezett védekezésünk, pontos, ötletgazdag játékunk hozta meg a sikert. Igazi csapatként küzdöttünk. Gratulálok a gyerekeknek és köszönöm mindenkinek, aki a segítségünkre volt a bajnoki cím megszerzésében.

Sebestyén Balázs edző: - Elsősorban a kiegyensúlyozott csapatjátékunk alapozta meg a sikert. Mind támadásban, mind védekezésben rendkívül pontosan és magabiztosan játszottunk. Kiemelkedő kapus és átlövő teljesítmény mellett a lelkes szülői háttér is segített a végső győzelem elérésében.

 
 
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió