Grónay újabb bajnoki öve

 
Ismét hatalmas sikerrel tért haza komáromi harcosunk Grónai Sándor az Alexandros Bulls Muay Thai Gym versenyzője és vezetőedzője, és az Unicentral Bulls Thai Box Klub versenyzője a Milánóban megrendezett WFC – World Fighters Council és a WMKF – World Martial Kombat Federetaion Európa-bajnokságáról. (2017.06.01.)

Grónai Sándor

Ezen a fantasztikus hétvégén harcosunk ’A kategóriás’ profi muay thai Európa-bajnoki övvel bizonyította be ismét, hogy az állandó kitartó munka, a sok áldozat és az ellentmondást nem tűrő akarat segítségével újra és újra valóra válthatjuk az álmainkat és elérhetjük céljainkat.
Grónai a -65 kg-os súlycsoportban, védő felszerelés nélkül 5x3 percre kiírt mérkőzésen az első két menetben határozott combrúgásokkal puhította és végül könyök-, klincs és térd technikákkal törte meg, a nála jóval magasabb ellenfelét. A francia harcosnak már az első menetben jelentősen eleredt az orra vére, akit végül Sándor a harmadik menetben térd KO-val búcsúztatott, ezzel megszerezve második ’A kategóriás’ profi muay thai bajnoki övét.

Felkészítő edző: Csányi János, Vlasich Róbert

Erőnléti edző: Berta Csaba

Köszönjük szépen a segítséget támogatóinknak: Komárom városa, Bihari Balázs (Balázs Svédmasszázs Szalon), Nakor Kft.

Gratulálunk a Csapatnak!

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió