Tisztújítás a KEM SZÖSZ-nél

 
Tatabányán, a Megyeházán tartotta meg tisztújító közgyűlését a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ). Az eseményen egyhangúlag választották meg az öttagú elnökségét, köztük Horváthy Lórántot további négy évre elnöknek. (Fotónkon, balról jobbra: Szabó Ferenc, Cserna András, Horváthy Lóránt, Szöllősi Miklós, László Imre.)

A közgyűlés első napirendi pontjaként Horváthy Lóránt elnök számolt be a KEM SZÖSZ elmúlt négyévi munkájáról, majd tájékoztató következett a szövetség 2015. évi gazdálkodásáról, valamint a közgyűlés korábbi határozatának végrehajtásáról

Horváthy Lóránt tájékoztatta a fórumot a Rajna-pfalzi és más partnerkapcsolatok alakulásáról. A KEM SZÖSZ fennállásának 25 éves jubileumához érkezett, amelyet méltóképpen ünnepek majd meg a szövetség.

A Jelölőbizottság tagjainak tájékoztatója (Domonkos Ágnes elnök, Rónai Ferenc és Katona Géza tagok) után választották meg az elnököt Horváthy Lóránt (a teniszszövetség elnöke is egyben). személyében.

Az elnökségi tagok megválasztása is meglepetés nélkül zajlott. Szabó Ferenc (FÉKEMSZ), Cserna András (megyei tájékozódási futó szövetség) és László Imre (megyei sakkszövetség) továbbra is élvezi a tagság bizalmát. Miután Budai István több mint egy éve lemondott, helyére új elnökségi tagot kellett választani. Szöllősi Miklósra (megyei atlétikai szövetség) esett a választás, aki eddigi, főtitkári teendőit továbbra is ellátja.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió