Megállapodás az MTSZ-szel

 
A Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) együttműködési megállapodást kötött a megyei természetbarát szövetséggel. Változott a tagdíj mértéke is.(2013.01.14.)

A Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) együttműködési megállapodást kötött a megyei természetbarát szövetséggel. Változott a tagdíj mértéke is.(2013.01.14.)

 
K Ő R L E V É L
Tisztelt Tagszervezetek!

Az MTSZ együttműködési megállapodás megkötését kezdeményezte a KEM SZÖSZ Természetbarát Szövetséggel, azzal a szándékkal, hogy a szervezeti struktúrájában nem szereplő, de a tagszervezetek regionális szintű összefogásában hagyományosan jelentős feladatokat ellátó megyei szövetséggel e feladatköröket pontosítsa és ehhez támogatást is biztosítson, melynek kiszámított összege 294.775 Forint a következő, azaz 2013 évben.

A Megállapodást Budapesten aláírta Garancsi István MTSZ elnök és Horváth Zoltán KEM SZÖSZ TB SZÖV elnök.

Az MTSZ együttműködési megállapodás megkötését kezdeményezte a KEM SZÖSZ Természetbarát Szövetséggel, melynek tárgya: Az Országos Kékkör /OK/ Közép-Dunántúli Régiót érintő komplex turisztikai attrakció fejlesztése pályázat útján és ennek megvalósításába való bekapcsolódás lehetősége a megyei szakaszon.,

A Megállapodást a KEM SZÖSZ Természetbarát Szövetség nevében Horváth Zoltán elnök írta alá.

Az MTSZ Rendkívüli Választmányi ülést tartott Budapesten, melyen Cselovszki Ildikó MTSZ elnökségi tag és Horváth Zoltán KEM SZÖSZ Természetbarát Szövetség elnöke vett részt. A tagszervezeteket érintő lényeges döntés értelmében az alábbi határozat született a 2013-as TAGDÍJ tekintetében:

A szövetség tagjai az önálló tagszervezetek. Egy egyesület, mint tag 10.000 forint éves tagdíjat fizet. Ezzel egy időben tagjainak névsorát a szükséges adatokkal mellékeli. Az MTSZ 2013-ban minden ilyen regisztrált egyesületi tagnak ingyen biztosít névre szóló MTSZ Kártyát tesztelés céljából. A 10 000 Ft tagdíjat minden 10-100 közötti taggal rendelkező szervezet megfizeti. Száz tag felett ez az összeg 20.000 Ft./ vagyis 2013-ban nem lesz 300-600-1.200 forintos érvényesítési kártya, így szinte valamennyi megyei önálló tagszervezet sokkal kevesebbet fizet tagdíjként!/

Azok a nem önálló szervezetek, melyek eddig tagok lehettek, nem lehetnek közvetlenül MTSZ tagok./Klubok, iskolai csoportok stb./.Az ő esetükben a KEM SZÖSZ Természetbarát Szövetség dolgozik egy támogatási rendszeren, vagyis velük külön megállapodás lehetőségét keresi az Elnökség.

Összefoglalva: NAGYON IS ÉRDEMES 2013-ban az önálló szervezeteknek csatlakozniuk. Ahol mégis gond jelentkezne, kérjük a tárgyalást, a közös megoldás lehetőségének a megragadását! Fentiek alapján érdekeltté válhatnak a tagszervezetek a megyei, a regionális és az országos pályázati és támogatási rendszerek előnyeinek megszerzésében már 2013-ban is! A KEM SZÖSZ TB SZÖV ebben hathatós segítségére lesz mindenkinek!/Támogatások: tagdíj, Turista Magazin éves előfizetés, érem, serleg, oklevél, kitűző, stb., stb./

                                                 KEM SZÖSZ TB. SZÖV. elnöksége

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió