Évindító és partnerkapcsolati börze Dijonban

 
A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) meghívást kapott francia (ABS) és német (LSB-RLP) partnerétől a franciaországi Dijonba, a hagyományos évindító értekezletre és partnerkapcsolati börzére. (2015.03.24.)

A megyei delegáció vezetője, Horváthy Lóránt, a KEM SZÖSZ elnöke beszámolt a német és francia partnereknek arról, hogy levélben megkereste Navracsics Tibor EU biztost és tájékoztatta a sportszövetség közel negyed évszázada fennálló nemzetközi partnerkapcsolatáról, illetve a szeptemberben Mainzban megrendezésre kerülő „Európai ifjúsági és sport fórumról“.

A KEM SZÖSZ elnöke a Rajna-pfalzi Súlyemelő Szövetség számára átnyújtotta a Tatabányai Sport Klub súlyemelő szakosztályának meghívását, melyet a partnerszervezet örömmel elfogatott.

Szöllősi Miklós, a KEM SZÖSZ főtitkára, a MASZ Észak-Dunántúli Regionális Igazgatósága regionális igazgatója sikeresen tárgyalt a trieri atlétikai vezetőkel és meghívást kapott tőlük a jövő évi ifjúsági találkozó előkészítésére. A KEM SZÖSZ és a szakszövetségek az idei évben is számos közös programot bonyolítanak le német és francia partnereikkel.

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió